Kategoriler
Proje Haberleri

Fiz Yapı Elite Concept satılık daire fiyatları ne kadardır?

Fiz Yapı Elite Concept daireleri, uygun fiyatlarla satışa çıktı. Bursa Nilüfer satılık daire fiyatları ile kıyaslandığında ortalama bir fiyata sahip olduğu söylenebilen bu daireler 2 + 1 odalıdır. Krediye uygun olmakla birlikte takas yöntemi ile de uyumlu olan Elite Concept konutları ikamet ya da yatırım için elverişlidir.

Site alanında otopark hizmeti, çocukların rahatça oyun oynayabileceği park ve çok sayıda kamelya mevcuttur. Bununla birlikte güvenlik kameralar her zaman aktif durumdadır. Daire kapıları gibi 1. sınıf çelikten üretilen blok kapıları oldukça sağlamdır. Dairelerdeki Audio marka görüntülü diyafonlar da konut güvenliği açısından önemlidir.

Proje kapsamındaki bu bloklar, son yalıtım yönetmelikleri dikkate alınarak inşa edilmiştir. Ayrıca inşa için radye temel üzerinde, C 30 beton kullanılmıştır. Dairelerde ise yoğuşmalı kombi, ankastre fırın, set üstü ocak ve yalıtımlı pencereler vardır. Mutfak ve antre zemini, 60 x 60 ölçülerinde olan kaliteli granitten meydana gelir. Dolayısıyla “Görükle satılık daire Dumlupınar Mahallesi” ilanlarının içinde, bu konutların kalitesi rahatlıkla anlaşılmaktadır.

Görükle satılık daireler konusunda pek çok seçeneğe sahiptir. Büyüklüğü yaklaşık Brüt 100 – Net 75 metrekare olan daire seçenekleriyle bu proje de öne çıkmaktadır. Fiz Yapı Elite Concept konutlarının fiyatları şöyledir:

  • kat dairesi: 370.000 TL
  • kat dairesi: 430.000 TL

Proje alanı nerededir?

Fiz Yapı’nın bu projesi, Bursa’nın Nilüfer ilçesindedir. Özellikle son yıllarda pek çok yeni konutun yükseldiği Görükle, bu konutlara ev sahipliği yapmaktadır. Konutlar, Dumlupınar Mahallesi’ndeki Anafartalar Caddesi’ne bağlanan Atatürk Bulvarı’ndadır. 30 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, Öz Marka AVM ve Özel Şeyda Öğretmen Anaokulu yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte konutların etrafında pek çok otobüs durağı mevcuttur.

Fiz Yapı Elite Concept projesi hakkında detaylı bilgi

Fiz Yapı Elite Concept konutlarının fiyatı ve özellikleri hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. İletişim numaralı ise şunlardır:

  • 0 224 443 77 77
  • 0 532 233 99 97
Exit mobile version