Kategoriler
Proje Haberleri

Free Sea Concept Yalıkavak satışları devam ediyor

Bodrum villa projesi A. A. İnvest Yatırım A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi, Geriş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Free Sea Concept Yalıkavak konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Villa projesi Bodrum İlçesi, Yalıkavak, Geriş Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Arsa üzerinde hayata geçirilen villa projesi toplam 37 adet villadan meydana gelmektedir. Ayrıca villaların her biri bağımsız müstakil yüzme havuzlu ve bahçeli olarak projelendirilmiştir.

Free Sea Concept Yalıkavak projesinde çoğunlukla dört tip villa seçeneklerine yer verilmektedir. Villa projesindeki bu villalar 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Ancak villa projesinde 3+1 tip villadan 10+1 tip villaya kadar çok geniş bir villa seçeneği yer almaktadır.

Bodrum villa projesinde kişiye özel spor salonu, sauna, hamam yer almaktadır. Ayrıca projedeki villalarda hidrofor, kamera sistemi, ses yalıtımı,  ısı yalıtımı,  uydu sistemi, güvenlik, jeneratör, kablo tv, sauna, su deposu gibi bir çok özelik yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca müstakil yüzme havuzu, tenis kortu, kapalı garaj, açık otopark, oyun parkı yer almaktadır.

Free Sea Concept Yalıkavak fiyatları ne kadar?

Bodrum villa projesinde yer alan villa fiyatları, villanın tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca villaların fiyatları villaların bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda villa fiyatları 6 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır. Fiyatlar deniz gören 10+1 tip villada 18 milyon 500 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

3+1 deniz görmeyen villalar 6 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

3+1 deniz gören villalar 7 milyon 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

4+1 deniz görmeyen villalar 7 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

4+1 deniz gören villalar 8 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

5+1 deniz görmeyen villalar 8 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

5+1 deniz gören villalar 9 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

6+1 deniz gören villalar 9 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bu fiyatlar 15 Mayıs 2021 tarihine kadar geçerlidir. Krediye uygun olan projede aidatların ise aylık 500 TL olması firma tarafından öngörülmektedir.

Proje yer ve teslim tarihi

İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği villa projesinin 2021 yılı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır. Ayrıca villa projesi Geriş Mahallesi, Bodrum / Muğla adresinde yer almaktadır.

Bodrum villa projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0252 522 20 40 ve  0530 403 31 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version