Kategoriler
Spor

Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacaktır. Tüm futbol severleler bu sorunun cevabını öğrenmeye çalışmaktadır. Galatasaray ile Bayern Münih, 24 Ekim 2023 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 3. haftasında karşı karşıya gelecektir. Galatasaray Bayern Münih maçı 24 Ekim 2023 Salı günü saat 19:45’te İstanbul’da oynanacak. Maç, Exxen kanalında canlı olarak yayınlanacaktır.

Galatasaray Bayern Münih maçı Exxen kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. Ayrıca maç ücretsiz izlenebilecektir. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman hangi kanalda?

Galatasaray ile Bayern Münih arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta maçı, 24 Ekim 2023 Salı günü İstanbul’da oynanacaktır. Maç, Galatasaray’ın ev sahipliğinde, Nef Stadyumu’nda (RAMS Park) saat 19.45’te başlayacaktır. Ayrıca maç, Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacaktır.

Galatasaray Bayern Münih maçı ücretsiz mi?

Galatasaray Bayern Münih maçını ücretsiz izlemek mümkündür. Bu maç, Exxen platformunda yayınlanacaktır. Exxen, yeni üye olanlar için 14 gün ücretsiz izleme imkanı sunmaktadır. Bu nedenle, Galatasaray Bayern Münih maçı, Exxen’e ücretsiz üye olanlar tarafından ücretsiz olarak izlenebilecektir.

Bayern Münih maç kadrosu belli oldu

Bayern Münih maç kadrosu: Peretz, Ulreich, Minjae, De Ligt, Kimmich, Kane, Sane, Coman, Choupo-Moting, Davies, Sarr, Müller, Laimer, Tel, Mazraoui, Kratzig, Musiala, Pavlovic

Galatasaray ve Bayern Münih takımlarının UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önceki maçları şu şekildedir.

Galatasaray’ın maçları

  • İlk maçlarında Kopenhag ile İstanbul’da 2-2 berabere kaldılar.
  • İkinci maçlarında ise Manchester United’i 3-2 mağlup ettiler.
  • Bu sonuçlarla Galatasaray, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Bayern Münih’in maçları

  • İlk maçlarında sahalarında Manchester United’ı 4-3 mağlup ettiler.
  • İkinci maçlarında deplasmanda Kopenhag’ı 2-1 mağlup ettiler.
  • Bu sonuçlarla Bayern Münih, grupta 6 puanla zirvede yer alıyor.

İki takım arasında Bayern Münih, daha iyi bir başlangıç yaparak grupta lider durumda bulunmaktadır. Galatasaray ise ikinci sırada yer almaktadır. Ayrıca Galatasaray gruptan çıkma şansını sürdürmek için mücadelesini sürdürecektir.

Diğer spor haberleri için tıklayınız...

Exit mobile version