Kategoriler
Proje Haberleri

Garden Kartepe 3 satışlar başladı! Daire fiyatları ne kadar?

Garden Kartepe 3 satılık daire seçenekleri ile oldukça dikkat çeken bir projedir. Bu konutların mimarı ise Zincirlikuyu İnşaat şirketi olmaktadır. Site, sosyal imkanların ileri düzeyde olduğu bir yerde yükselmektedir. Kent merkezine 4 kilometre uzaklıkta olan bu konutlar, çeşitli daire özellikleriyle de dikkat çekebilmektedir. Hatta toplamda 16 adet olan bu dairelerden 6 tanesi kısa süre içinde satılmıştır.

Daireler, ısı ve ses yalıtımı açısından oldukça konforludur. Bununla birlikte her bir dairede spot aydınlatma, duşakabin, görüntülü diyafon ve ahşap görünümlü çelik dış kapı vardır. Granit tezgahlar, ıslak zeminlerde bulunan Vitra seramik ürünleri kadar kullanışlıdır. Ayrıca akrilik kapak türüne sahip olan MDF kaplı mutfak dolapları ve otomatik stop özelliğine sahip çekmeceler ise oldukça kalitelidir. Saten alçı ile sıvanmış olan bu dairelerin merkezi uydu sistemi de mevcuttur. Bununla birlikte güvenlik hizmeti, 7 / 24 aktif kameralar ve şifreli bina kapısı, konut güvenliğini artıran detaylar olmaktadır. Garden Kartepe 3 adıyla da bilinen bu proje, yapı özellikleri ve konumundan dolayı iyi bir düzeye sahiptir.

Konutlar nerede yükselmektedir?

Proje konumu, Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki Uzunçiftlik Mahallesi’ndedir. Adapazarı – İzmit Yolu ve Akmeşe –Uzunçiftlik Yolu yakınlarındaki bu konutların yakın mesafesinde olan bazı yerler şöyledir:

  • Hasanpaşa Ortaokulu
  • Hacı İbrahim Parkı
  • Kartepe Uzunçiftlik 1 No’lu Aile Sağlığı Merkezi
  • Özdilek AVM
  • Çiftlik Merkez Camii
  • Hasanpaşa Camii

Bunlarla birlikte, pek çok market şubesi ve otobüs durağı da site alanına yakın mesafededir. Ayrıca proje konumu ile İzmit’in merkezi arasında 5 kilometrelik mesafe mevcuttur.

Garden Kartepe 3 satılık daire fiyatları ne kadardır?

Garden Kartepe 3 satılık daire türleri, fiyatlarına göre şu şekilde sıralanmaktadır:

  1. 3 + 1
  • Brüt 130 m2, ara kat: 380.000 TL
  • Brüt 125 m2, zemin kat: 330.000 TL
  1. 2 + 1
  • Brüt 125 m2, çatı dubleksi: 320.000 TL

Bununla birlikte, daha detaylı bilgi için arayabilirsiniz: 0532 611 52 75

Ayrıca benzer proje haberlerine ulaşmak için ise buraya tıklamanız yeterlidir.

Exit mobile version