Kategoriler
Proje Haberleri

Gardenya Park 2 satışları devam ediyor

Gardenya Park 2 projesi geniş sosyal donatı alanları ve ayrıcalıklı yaşam olanakları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Çorum’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje YSS İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 5 katlı, 4 blok ve toplam 80 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

YSS İnşaat güvencesi ile yükselen projede 5 katlı, 4 blok ve toplam 80 adet daire yer almaktadır. Site içerisinde bulunan bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 125 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor alanı, çocuk oyun parkı, kamelyalar ve peyzaj alanı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

10 kişilik lüks kabinli asansör sistemi yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca mutfak dolabı, vestiyer, kiler dolabı, çamaşır makinası dolabı, banyo dolabı mevcuttur. Dairelerde duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra zeminde derzli Çamsan parke uygulaması yapılmaktadır.

Gardenya Park 2 konumu hakkında

Proje, Çorum’un Merkez İlçesi Buharaevler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Mahmut Evler Caddesi üzerinde yer almaktadır. Muhitinde market, park, sağlık ocağı, hastane, eczane ve okullar mevcuttur. Bunun yanı sıra otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Gardenya Park 2 fiyatları ne kadardır?

Gardenya Park 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 137 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (364) 777 00 09 veya 0 (532) 327 86 27 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version