Kategoriler
Toki Haberleri

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Toki kura sonuçları 2023

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Toki kura sonuçları belli oluyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından  Gaziantep İli, Şehitkamil İlçesi’nde inşa ettirilmektedir. Söz konusu 4 farklı toplu konut projesinin kura çekilişi yapılacaktır. Toplam 2.120 adet konut için 27 Kasım 2023 tarihinde konut belirleme kura çekilişi yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi, TOKİ’nin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.

Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Dairelerin 1.592 tanesi 2+1 dairelerden, 591 ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Konut projelerinde toplam 2.120 adet daire yer almaktadır. Ayrıca 2.120 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır. Böylece projede dairelerin hak sahipleri belli olacaktır.

Projede çekilişi için 2+1 ve 3+1 nitelikli daire için başvuru yapılmıştır. Kura sonucunda belirlenen hak sahipleri, 100.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilen konutları satın alma hakkını kazanmıştır.

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 7 Etap 1 Bölge 541 Konut, 36 Dükkan, 2 Adet Ticaret Merkezi Projesi, Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 7. Etap 1. Kısım 2. Bölge 587 Konut, 13 Dükkan Projesi, Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 7. Etap 2. Kısım 1. Bölge 675 Konut, 10 Dükkan, 3  Ticaret Merkezi Projesi ve Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 7. Etap 2. Kısım 2. Bölge 626 Konut, 28 Dükkan, 3  Ticaret Merkezi Projesinin kura çekilişleri yapılacaktır.

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Toki kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Şehitkamil Kuzeyşehir Toki kura sonuçları TOKİ’nin resmi internet sitesinden yayınlanacaktır. Sonuçları https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresinden öğrenmek mümkündür. Hak sahipleri, TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak kura sonuçlarını görüntüleyebilirler.

Kura sonuçlarında neler yer alıyor?

Kura sonuçlarında, hak sahibinin adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, konut tipi ve numarası yer almaktadır. Ayrıca hak sahipleri, kura sonuçlarına göre belirtilen tarihlerde sözleşme imzalamak için TOKİ’ye başvurabilirler.

Konut satışları nasıl yapılacak?

Konut satışları 2+1 ve 3+1 daireler için yüzde 10 peşin ve 180 ay vadeli olarak yapılacaktır. Peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecektir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri için ise konutlar yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli olacaktır. Taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak. Ayrıca söz konusu konutlar 36 ay içerisinde teslim edilecektir.

Toplu konut projesinde 2+1 tip daireler  brüt 86.05 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip daireler ise brüt 109.76 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 daireler 1.371.803 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. 3+1 tip daireler 1.630.128 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Konut satışları yüzde 10 peşin ve 180 ay vadeli olarak yapılacaktır. Ayrıca peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecektir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri için ise konutlar yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli olacaktır. Taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır. Konutlar ayrıca 36 ay içerisinde teslim edilecektir.

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Toki kura sonuçları

Sonuç olarak, Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Toki kura sonuçları, hak sahipleri tarafından büyük bir heyecanla beklenmektedir. Kura sonuçlarının açıklanmasının ardından,  hak sahiplerinin kimler olduğu belli olacaktır. Ayrıca Toki konutları kura çekilişi 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacaktır. Bu kura çekilişi saat 10:00’de başlayacaktır. Ve sonuçlar çekilişin ardından Toki’nin resmi web sitesinden yayınlanacaktır. Canlı sonuçlara ayrıca aşağıdaki Youtube kanalından izlemek mümkündür.

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Toki kura çekilişi izle

Diğer Toki haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version