Kategoriler
Proje Haberleri

Gelişgen Konakları satışlarına başlandı

Afyonkarahisar’ın merkezinde yer alan projenin satışları başladı. Proje Gelişgen yapı mimarlık güvencesiyle hayat bulmaktadır. Afyonkarahisar merkezde bulunan proje alıcıların dikkatini çekmeyi başardı. İç ve dış özellikleriyle dikkat çeken dairelerin satışı hızla devam ediyor. Hoca Ahmet Yesevi mahallesinde bulunan Gelişgen Konakları projesi Afyon’lu vatandaşları büyülemeyi başardı. Site içerisinde ev arayan vatandaşların dikkati bu projenin satışlarına yöneldi.

Proje özellikleri nelerdir?

Proje kapsamındaki tüm evler 3+1 ve 4+1 olmak üzere 2 tip daire halinde tasarlandı. Bu yüzden bir aile evi olarak dikkat çekmeyi başardı. 3+1 daireler brüt 125 m2, net ise 107 m2 büyüklüğe sahip. 4+1 daireler ise net 130 m2 ve brüt 140 m2 olarak satışta. Bunun yanı sıra ısıtma tipi olarak doğalgaz (kombi) sistemi mevcut. Ayrıca dairde yerden ısıtma sistemi mevcut. Evlerin 2 banyoya sahip olması da tercih edilme nedenleri arasında. İki banyodan birisi ebeveyn banyosu olarak tasarlanmış. Gelişgen Konakları projesinde çamaşır ünitesi de mevcut. Ayrıca ferah ve kullanışlı bir adet balkon da dairelerde mevcut. Dairelerdeki diğer özellikler de asma tavan, led ışıklar ve dekoratif duvar kağıtlarıdır.

Afyonkarahisar merkezde bulunan bu projede çevresel imkan ve olanaklar oldukça fazladır. Gelişgen Konakları projesinin site içerisinde olması aileler için oldukça büyük bir avantaj. Bu durum özellikle çocuklu aileler için bir tercih sebebidir. Bunun yanı sıra okul, sağlık ocağı, cami ve market gibi tüm sosyal alanlara yakındır. Ayrıca Gelişgen Konakları projesinde ulaşım problemi yoktur. Sitede toplam 5 adet blok vardır. Blokların her birinde asansör mevcuttur. Site içerisinde ortak kullanım alanları olarak bahçe, süs havuzları ve yürüyüş yolları vardır. Bunun yanı sıra site içerisinde çocuk oyun parkları, kamelyalar ve yeşil alanlar da vardır. Her bloğa ait 1 adet kapalı otopark seçenekleri de mevcuttur. proje toplam 9 bin 100 m2 alan üzerine kurulu ve toplamda 6 bin 500 m2 kullanım ve otopark alanı vardır.

Gelişgen Konakları fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre fiyatlar değişmektedir. Projedeki brüt 125 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları 380 bin TL’den başlamaktadır. Konut projesindeki brüt 145 metrekarelik 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 450 bin TL’den başlamaktadır. Konut kredisi kullanarak daire sahibi olmayı düşünenler için projedeki daireler krediye uygun durumdadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

5 konut bloğundan meydana gelen projede 2. blok 2021 yılı Ağustos ayında teslim edilecektir. 3. bloğun 2021 yılı Kasım ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. 4. bloğun 2021 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.  5. bloğun ise 2022 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.  Böylece konut projesinin tamamı 2022 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi için 0272 213 13 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine için tıklayınız

Exit mobile version