Kategoriler
Emlak Haberleri

Gold Residence Masa satışta

Hem dairen hem dövizin kazansın sloganı ile satışa sunulan Antalya Gold Residence Masa projesinde yüzde 10 indirim fırsatı ile satışlar başladı.

Daire tesliminde kur farkı firma tarafından karşılanacak olan Gold Residence Masa projesinde çok özel fırsatlar ve kişiye özel ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.

E.K.Ş Ekşioğlu Holding A.Ş tarafından Antalya İli, Kepez İlçesi, Çankaya Mahallesi’nde hayata geçirilen Gold Residence Masa projesinde toplam 144 adet daire yer alıyor.

2 bloktan meydana gelen Gold Residence Masa projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3.5+1, 3.5+1 dubleks, 4.5+1 ve 5.5+1 dubleks tipinde daireler yer alıyor. Projede en küçük daire alanı 96 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 310 metrekare olarak tasarlandı.

99 bin TL peşinatla daire sahibi olma fırsatı fırsatı sunulan Gold Residence Masa projesinde lansman dönemine özel taksitleri 6 ay sonra ödemeye başlıyorsunuz.Projede peşin satın alma durumunda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Gold Residence Masa projesinde kapalı otopark, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk parkı gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Tel: 0242 352 02 91

Exit mobile version