Kategoriler
Emlak Haberleri

Goldlife Tuzla’da 5+1 daire fırsatları

Goldlife Tuzla’da yeşil ve çevrecilik ön plana çıktığını söyleseydik kimler yerini hazırlamak için can atardı? İnşaat alanının 32 bin 500 metre olarak belirlendiği bu can alıcı tasarıma sahip yapıda yer almak için hızlanın. Zira Tuzla’nın gelişmekte olan merkezi konumu ile ön plana çıkmaya devam ediyor.

Goldlife Tuzla proje özellikleri

Goldlife Tuzla bünyesinde 32 bin 500 metrekare inşaat alanından arsa alan payını 7 bin 500 metrekare olarak belirlenmiştir. Toplam konut miktarı 160 daire şeklinde belirlenen projenin her bir noktası özenle tasarlanmıştır. C30 betonarmeden yarar sağlayan yapı aynı zamanda altyapı bakımından ST3 kullanmaktadır. Yalıtım olarak taş yünü tercih eden firma satış ofisinde örnek dairelerle sizleri bekliyor.

Daire seçenekleri arasından 2+1, 3+1, 4+1 ve 5 üzeri daireler alıcısının tercihine sunulmaktadır. 2+1 dairelerin 125 metrekare arasında değişim gösterdiği projede, 3+1 daireler 125 ila 155 metrekaredir. 4+1 daire olarak karşımıza çıkan büyük fırsatta ise 175 metrekare boyutlar bulunuyor. 5 ve üzeri dairelerin boyut bakımından 250 metrekare arasında değişim sağlayan boyutlar ise kalabalık aileleri oldukça sevindirmekte.

Projede yer alan imkanlar

7/24 aktif yaşama uyum gösteren güvenlik hizmetleri sayesinde daima güvenli bir yaşam alanı içerisinde kalacaksınız. Tamamen güvenli olarak çevrelenmiş alan sayesinde tüm aileler çocuklarının peşinde koşmak zorunda değil.  Kameralı güvenlik sistemlerinin aktif olarak çalıştığı alan içerisinde sizleri ayrıca kapalı otopark beklemektedir. Elektrik kesintilerine karşı jeneratör bulunduran binada birbirinden çeşitli avantajlara sahip olabilirsiniz.

Fiber altyapı ile ön plana çıkan konut projesi, alan süslemelerinde de dikkatleri üzerine çekmekte. Süs havuzlarının çevrelediği yürüyüş ve bisiklet yolları alıcısını özel hissettirmek için elinden geleni yapıyor.

Hamam ve sauna hizmetlerinin yanı sıra kapalı yüzme havuzu ve spor salon ile aktif yaşam tarzına adım atabilirsiniz. Oyun parkları sayesinde tüm çocuklarınız mutlu arkadaşlıklara “merhaba!” diyecektir.

Konumu bakımından son derece önem kazanan Goldlife Tuzla projesinde havalimanı 10 dakikalık bir mesafe içerisinde yer alıyor. İhtiyaçların karşılanması adına 5 dakika harcayacağınız değerli vaktinizde, ayrıca sahile ulaşım sağlamak oldukça kolay. Toplu taşımaya 1 dakikalık mesafe alanına sahip olan yapıda metro hizmeti yalnızca 2 dakika sürmektedir. D-100 otoyolu ise 10 dakika sürmekle birlikte ulaşım konusunda sizi birkaç adım öne çıkarıyor.

Goldlife Tuzla konut projesinde 625 bin TL’den alıcısına sunulan fiyatlar tercihe göre 1.475.000 TL rakamına ulaşmaktadır.

Exit mobile version