Kategoriler
Proje Haberleri

Gürson City 2 satışları devam ediyor

Gürson City 2 projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Artvin’in Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gür-Son Sondaj İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projedeki binada 2 bodrum, zemin ve 8 normal kat olmak üzere 11 kat bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projedeki binada 2 bodrum, zemin ve 8 normal kat olmak üzere 11 kat bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye ait otopark alanı mevcuttur. Bodrum katları kapalı otopark ve ortak alanlardan oluşmaktadır. Ayrıca zemin kat iş yeri yer almaktadır. 1 ana merdiven, 1 yangın merdiveni ve 2 asansör, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa girişi bulunmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat parke uygulaması yapılmaktadır.

Gürson City 2 konumu hakkında

Proje, Artvin’in Merkez İlçesi Orta Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Gürson City 2 fiyatları ne kadardır?

Gürson City 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Daire satış fiyatları cephe ve bulunduğu kata göre değişiklik göstermektedir. Brüt 146 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 985.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (466) 212 85 99 veya 0 (505) 650 02 84 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version