Kategoriler
Proje Haberleri

Güzelsur İnşaat Green Palm Kartal’da yükseliyor

Güzelsur İnşaat Green Palm konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Kartal İlçesinde yükselen proje Güzelsur İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Güzelsur İnşaat Green Palm Avantajlı Daireler Sunuyor

Proje, Kartal İlçesi Yakacık Çarşı Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda İstanbul projesindeki daire içlerinde vestiyer, ısıcam, klima, görüntülü diafon gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje içerisinde çocuk oyun parkı, açık otopark, kamera sistemi, hidrofor, su deposu, jeneratör gibi imkanlar sunulmaktadır. Daireler 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 75 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Konu projesinde daire fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

75 metrekare brüt alanlara sahip 2+1 daireler 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda dairelerin bu yılın sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede hayat buluyor?

Konut projesi Kartal’ın Yakacık Çarşı Mahallesi’nde yer almaktadır. Metroya yürüme mesafesinde olan proje ayrıca, D100 karayoluna yakın, ulaşımı rahat, eğitim kurumu karşısında yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0531 654 68 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version