Kategoriler
Proje Haberleri

Hasanağa Panorama satışları başladı

Hasanağa Panorama Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan bir projedir. İzler Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Şehir gürültüsünden uzak lüks bir yaşamın kapılarını açan projede çok sayıda daire satışta. Daire özellikleri ve projenin genel detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Hasanağa Panorama projesi toplam 120 adet daireden oluşmaktadır. Dairelerin her biri üç oda bir salon olarak tasarlanmaktadır. Konutlarda mutfak ve salon ayrı olarak yer almaktadır. Her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Bunun dışında her dairede iki adet banyo yer almaktadır. Duş kabini içinde olan bu banyolardan birisi ortak kullanım, diğeri ebeveynler içindir. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Özel banyo dolapları mevcuttur. Mutfakta ankastre, davlumbaz, fırın ve ocak bulunmaktadır. Daire içinde özel kaplamalı kapı ve dolaplar yer almaktadır. Hem bol hem banyolarda spot ışıkları mevcuttur. Binalarda ısı, ses ve su yalıtımı mevcuttur.

Hasanağa Panorama projesinde sosyal alan olarak fitness salonu, havuz, hamam ve sauna bulunmaktadır. Çocukların eğlenceli vakit geçirmesi içinse hem açık, hem kapalı çocuk oyun alanı yer almaktadır. Site içinde araç parkı için özel otopark mevcuttur. Site girişinde şifreli blok girişleri yer almaktadır. Kamera sistemi ile güvenlik kontrolü sağlanmaktadır. Ayrıca katlara iniş çıkış için asansör sistemi mevcuttur. Isınma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır.

Hasanağa Panorama satış fiyatları

Projede farklı büyüklükte 3+1 daireler satılmaktadır. Dairelerin net kullanım alanı 167, 172 ve 182 metrekaredir. 2.100.000 TL’den başlayan fiyatlar 2.260.000 TL’ye kadar yükselmektedir. Dairelerin fiyatları metrekare büyüklükleri ve konumlarına göre değişmektedir. Şu anda geçerli olan fiyatlar ilerleyen günlerde değişebilir. En güncel fiyatları öğrenmek için 0 (532) 507 10 84 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan verdiğimiz bilgilere ek olarak değişik bilgiler de öğrenebilirsiniz.

Hasanağa Panorama dairelerinin 2023 yılı Kasım ayında teslimi planlanmaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version