Kategoriler
Proje Haberleri

Hill City Ayrancılar 2023 Haziran’da teslime hazırlanıyor

Hill City Ayrancılar konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Torbalı İlçesinde yükselen Öz-Kon İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar üç konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Torbalı İlçesi, İnönü Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Hill City Ayrancılar modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler vestiyer, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, spor aydınlatma gibi donanımlara sahiptir. Ayrıca proje toplam 130 adet daireden meydana gelmektedir.

Site içerisinde 150 metrekarelik açık havuz, spor salonu, sauna, çocuk parkı ve dinlenme alanları gibi olanaklara yer almaktadır. Ayrıca 7/24 güvenlik, otopark, kapıcı gibi olanaklar da bulunmaktadır. İzmir Torbalı konut projesinde üç tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 125 metrekareye kadar tasarlanmıştır. Projenin 2023 Haziran sonunda teslim edilmesi planlanmaktadır.

Hill City Ayrancılar konumu ve fiyatları hakkında

Hill City Ayrancılar konut projesi, Torbalı’da İnönü Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Şafak Caddesine 50 metre uzaklıkta, eczane, şehir merkezi, okul, market, semt pazarı gibi olanaklara yakın mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine ve bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

100 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 780 bin TL,

Brüt 125 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 980 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca ister %50 ön ödeme yaparak dairenin teslimi sırasında kalan tutarınızı ödeyebilirsiniz. Bunun dışında nakit alımlarda %5 indirim alternatifinden de yararlanabilirsiniz.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 854 14 63 ve 0543 295 35 42 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version