Kategoriler
Proje Haberleri

Huzur Towers Kastamonu satışları devam ediyor

Huzur Towers Kastamonu  konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Kastamonu’nun Merkez İlçesinde yükselen proje Huzuroğlu İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dört tip dairelerden oluşmaktadır. Projede hemen tapu imkanı sunulmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Huzur Towers Kastamonu Projesinin Sahip Olduğu Özellikler Nelerdir?

Site içerisinde bulunan proje, Kastamonu Merkez, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi üzerindeki 23 dönümlük atsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projenin 20 dönümlük kısmı ise peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Huzur Towers Kastamonu daire içlerinde vestiyer, ebeveyn banyosu, mobilya, görüntülü diafon, yangın-hırsız alarmı, ankastre set gibi imkanlar sunulmaktadır.

Konut projesi 25 katlı iki kuleden meydana gelmektedir. Ayrıca proje sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. Site içerisinde yürüyüş-bisiklet yolları, çocuk oyun ve etkinlik alanı, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzları, aquaparklı çocuk havuzu mevcuttur. Bunların dışında sosyal tesis, açık-kapalı otopark, depo, kamelyalar, fitness, spor sahaları, ticari blok bulunmaktadır. Açık hava alışveriş merkezi bulunan projede, etkinlik meydanı, hamam,sauna, spa, kamera sistemi, güvenlik gibi daha birçok imkan sunulmaktadır. Proje kapsamındaki daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 118 metrekare ile 248 metrekare arasında değişmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kastamonu Merkez’de yer alan Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje şehrin her bölgesine ulaşımı kolaylaştıran merkezi konumu sayesinde; sağlık kurumları, üniversite, havalimanı, otogar gibi noktalara yakındır.

Kastamonu konut projesinde daire fiyatları nedir?

Daire fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

2+1 tip daireler 800 bin TL,

3+1 tip daireler 890 bin TL,

5+1 tip daireler 2 milyon 150 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca proje kapsamında kişiye özel esnek ödeme planlarıyla faizsiz, vade farksız satışlar sunulmaktadır. Taksit imkanı da sunulan satışlarda taksa olarak gayrimenkul ve araçlar da değerlendirilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0552 717 73 37 ve 0544 644 75 01 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version