Kategoriler
Proje Haberleri

Ihlamur Sitesi satışları devam ediyor

Ihlamur Sitesi Sinop Gerze’de yer almaktadır. Proje İnşaat 99 tarafından hayata geçirilmektedir. Dairelerin yapımları tamamlanan projede yaşam başlamış durumdadır. Daireler anahtar teslim, hemen oturmaya elverişli olarak satılmaktadır. Proje hakkında diğer merak edilenler ve dairelerin özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Ihlamur Sitesi toplam 20 adet daireden meydana gelmektedir. Bu daireler farklı oda sayısı ve genişliklere sahiptir. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer almaktadır. Bir oda bir salon olan daireler brüt 65, net 55 metrekare kullanıma sahiptir. Daha geniş olan 2 oda 1 salon daireler ise brüt 99, net 85 metrekaredir. Projenin en geniş daireleri 3 oda 1 salon daireler ise brüt 131, net 105 metrekare kullanım alanına sahiptir. Dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Bina 5 katlıdır. Katlar arasında iniş çıkış asansör sistemi ile sağlanmaktadır. Isınma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi bulunmaktadır. Mutfakta da mutfak doğalgazı hazır olarak yer almaktadır. Ankastre sete ek olarak fırın da dairelerde bulunmaktadır. Banyolarda ise duş kabini hazırdır. Geniş dairelerde ortak banyoya ek olarak yatak odası içinde ebeveyn banyosu da mevcuttur. Dairelerin dış kapıları çelik kapıdır.

Ihlamur Sitesi projesinde sosyal alanlar da bulunmaktadır. Spor için özel alan vardır. Ayrıca çocuklar için de çocuk oyun parkı mevcuttur. Araç parkı için hem kapalı hem açık otopark vardır.

Ihlamur Sitesi konum avantajları ve daire satışları

Proje konum olarak pek çok önemli yere yakındır. Günlük ihtiyaçları karşılamak için market ve semt pazarına yakındır. Spor salonu, park ve sağlık ocağına da yakın mesafededir. Okula giden çocuklar için de son derece avantajlı konumdadır. Hem lise, hem ilkokul hem de ortaokula yakın mesafededir. Ayrıca uzak bölgelere gitmek için araç kullanımında da müsaittir.

Ihlamur Sitesi daireleri satışı devam etmektedir. Dairelerden 2+1 ler şu anda 750 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler de 985 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Daireler hakkında ek bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (368) 718 26 99 ve 0 (532) 205 44 16 numaralarını arayabilirsiniz. Bu numaralardan ayrıca dairelerin güncel fiyatlarını da öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version