Kategoriler
İhaleler

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi 43 konutu ihaleye çıkarıyor

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi önümüzdeki günlerde satışa çıkardığı 43 konut için ihale düzenleyecek. Yapılan ilan duyurusuna göre belediyenin kendi mülkiyeti altında bulunan konutların açık teklif usulünce 15 Eylül 2020 tarihinde satışı gerçekleştirilecektir.

İstanbul Küçükçekmece Belediyesi ihale detayları

Kamu kurum ve kuruluşlara ait olan dükkan, konut, arsa, tarla vb. alanlar son günlerde ihale yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Burada asıl amaç belediyelerin bütçelerine katkıda bulunabilmek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, çoğu ilçe belediyesi satışlarına devam ediyor. İstanbul Küçükçekmece Belediyesi ise aldığı son kararla 43 konutu satışa çıkardı. Başlangıç fiyatı olarak 301 bin TL bedel biçen yetkililer, açık teklif usulünce 15 Eylül 2020 tarihinde ihaleyi yapacak.

Muhammen bedeli açıklandı

Beklenen ihalenin belediyeye ait encümen salonunda gerçekleştirilmesi bekleniyor. 43 adet konut için 301 bin ila 506 bin TL muhammen bedeli belirlendi. Açık arttırma usulünce tamamlanacak olan ihalenin her konutu için en yüksek teklifi veren kişilere hak sahipliği verilecek. Ayrıca konutu almaya hak kazananların KDV ödeme zorunluluğu bulunmamaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi arsa satacak

Beşiktaş ilçesi Dikilitaş Mahallesi’ne ait 5 bin 763 metrekarelik arsayı satışa çıkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi gerekli detayları aktardı. Buna göre, konut ve ticari alan imarına sahip arsanın ihalesi 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 175 milyon TL’den muhammen bedelini açan belediye belirlenen tarihte sabah saat 10:00’da ihaleyi başlatacak. Katılımcıların ihale saatinden önce İstanbul Saraçhane’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin encümen salonuna gelmeleri istendi.

Detaylı bilgi için bir önceki habere tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version