Kategoriler
Proje Haberleri

Jewel İncek sıfır faiz fırsatıyla satışta

Konut projesi Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, İncek Mahallesi’nde yer almaktadır. Yatırımcılara büyük fırsatlar sunan Jewel İncek projesinde yıl sonu kampanyası başlamıştır. Bu haberimizde, bu prestijli projedeki daire tipleri, büyüklükleri, teslim tarihi, nerede olduğu ve kampanya  detayları hakkında bilgiler verilecektir.

Jewel İncek özellikleri neler?

Jewel İncek projesi, Ankara’nın en değerli bölgelerinden biri olan İncek’te hayata geçirilen büyük bir projedir. Ünsal Group tarafından tasarlanan bu proje, bölgenin en önemli iki ana bulvarının kesiştiği bölgede yer almaktadır. Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve İncek Bulvarı kesiştiği alanda yer almaktadır. Ayrıca bu konumuyla, hem prestijli bir yaşam hem de yatırım fırsatı sunmaktadır.

Jewel İncek projesi 12 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca 70 bin metrekarelik toplam inşaat alanına sahiptir. Konut projesinde toplam 120 adet daire yer almaktadır. Dairelerin dışında 58 adet ofisin yer aldığı ofis bloğu yer almaktadır. Ayrıca 50 adet ticari ünite yer almaktadır.

Projede daire tipleri neler?

Bu büyük proje, farklı ihtiyaçlara uygun olarak tasarlanmış üç farklı daire tipi sunmaktadır.

2+1 daireler brüt 81 metrekare ve 123.3 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

3+1 daireler brüt 105.1 metrekare ve 150.85 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Ayrıca 4+1 daireler brüt 195.5 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesinin teslim tarihi ise 2025 yılının 4. çeyrek olarak firma tarafından belirtilmiştir.

Kampanya Detayları

Jewel İncek projesinin yıl sonu kampanyası, çok özel avantajlar sunmaktadır. Kampanya kapsamında, öncelikle yüzde 10’luk bir indirim fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca, projede sıfır faiz ve 12 ay vade imkanı sunulmaktadır. Bununla birlikte yüzde 20 tam KDV ve hemen fatura avantajı fırsatı sunulmaktadır.

İncek, Ankara’nın en hızlı gelişen ve değeri sürekli artan bölgelerinden biridir. Özellikle yeni inşaat projeleri ve altyapı yatırımları, İncek’i yatırımcılar için çekici kılmaktadır. Jewel İncek projesi, bu değerli bölgede yatırım yapmak isteyenlere büyük bir fırsat sunmaktadır.

Jewel İncek nerede?

İncek konut projesiyle ilgili daha fazla bilgi almak veya projeyi ziyaret etmek isterseniz, Ünsal Group firmasına aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz:

Ünsal Group firması Kızılcaşar Mah. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı No:171 İncek – Gölbaşı / Ankara adresinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi ise Ankara İli, Gölbaşı ilçesi, İncek Mahallesi’nde yer almaktadır.

Konut projesi hakkında detaylı bilgi için 444 06 98 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version