Kategoriler
Toki Haberleri

Karaman Bölükyazı Toki kura sonuçları

Karaman Bölükyazı Toki kura sonuçları yapılacak olacak çekiliş ile belli olacaktır. Bu Karaman Bölükyazı Tarımköy konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Karaman İli, Merkez İlçesi, Bölükyazı Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

Sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Karaman Bölükyazı Tarımköy konut projesi kapsamında toplam 40 adet konut yer almaktadır. Bu 40 adet konutun toplam 40 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır. 40 adet konutun ise tamamı 2+1 tip konutlardan oluşmaktadır.  Sosyal konutların kura çekilişleri ise 11 Aralık 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Karaman Bölükyazı Tarımköy Konutları projesindeki konut sahipleri belli olacaktır.

Karaman Bölükyazı Toki kura çekilişi

Karaman Bölükyazı projesinde yer alan meskenleri için hak sahipliği kura çekilişi 11 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 11 Aralık 2023 tarihinde Pazartesi günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Pazartesi günü saat 11:00’de başlayacaktır. Karaman toplu konut projesinde toplam 40 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır. Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır.

Konut projesinde 2+1 tip daireler brüt 93.03 metrekare alana sahiptir. Fiyatlara bakıldığında ise 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 2.483.175 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 25 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 96 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Karaman Bölükyazı Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 11 Aralık 2023 tarihinde Pazartesi günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Karaman Bölükyazı toplu konut projesindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olacaktır. Ayrıca toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Karaman Bölükyazı kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version