Kategoriler
Proje Haberleri

Karizma Prestij Konakları Satışa Sunuldu

Model Yapı İnşaat firması tarafından Biga konut projesi hayata geçirilmektedir. Konut projesi Çanakkale İli, Biga İlçesi, Şirintepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede daire satışlarına başlanmıştır. Karizma Prestij Konakları projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Proje daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Biga İlçesi, Şirintepe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje L şeklindeki 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje, 4 bin 500 metre yeşil alan, sosyal alanlar ve güvenlikli bir siteden meydana gelmektedir.

Çanakkale konut projesinde  iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 2+1 tip konutlar brüt 99 metrekare, net ise 86 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip konutlar ise brüt 141 metrekare, net ise 121 metrekare büyüklüğündedir.

Karizma Prestij Konakları projesinde yer alan konutlar, ebeveyn banyolu ve giyinme odalı olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda konutlar çift balkona sahiptir.

Karizma Prestij Konakları Fiyatları Ne Kadar?

Çanakkale Biga konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden projedeki dairelerin fiyatları;

Brüt 99 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 480 bin TL’den başlayan fiyatlarla,

Brüt 141 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje Can Hastanesi arkası ve İlçe Tarım yanında bulunmaktadır. Ayrıca Şirintepe Mahallesi, Biga/Çanakkale adresinde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 474 58 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version