Kategoriler
Proje Haberleri

Katal Double Diamond satışları devam ediyor

Katal İnşaat tarafından İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Soğukkuyu Mahallesi’nde hayata geçirilen Katal Double Diamond projesinde kalan son dairelerin satışları tüm hızıyla devam ediyor. Projede ayrıca özel faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Proje özellikleri neler?

Soğukkuyu Mahallesi, Girne Bulvarı üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede iki adet konut bloğu yer alıyor. 14 katlı 2 bloktan meydana gelen projede toplam 156 adet daire yer alıyor. Projede yer alan iki konut bloğu arasında 1848. sokak geçmektedir.

Katal Double Diamond daire özellikleri neler?

İzmir Bayraklı konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneğine yer veriliyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise  116.80 metrekare ile 183.95 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 2+1 tip daireler brüt 116.80 metrekare büyüklüğe sahip. 3+1 tip daireler ise brüt 183.95 metrekare ve 167.22 metrekare olarak tasarlandı.

İzmir, Karşıyaka’da inşa edilen Katal Double Diamond projesinin hayata geçirilen Katal İnşaat daha önce de Aypark Residence, Novut Ventus, Greenlife ve Ofis 35 gibi projeleri alıcıların beğenisine sunmuştu.

Yüzde 0.98 faizle daire sahibi olma fırsatı

Modern mimarisiyle dikkat çeken Katal Double Diamond projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 daireler  60 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ile satışa sunuluyor.

Proje nerede yer alıyor?

Projede kapalı çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu gibi bir çok sosyal alan yer alıyor. Proje Soğukkuyu Mahallesi, Yeni Girne Bulvarı, No: 212 Karşıyaka / İzmir adresinde yer alıyor. Proje Medica Park Hastanesi’ne 1 dakika yürüme mesafesinde, Gürmar’a 2 dakika yürüme mesafesinde, Foça’ya 40 dakika, otobana 3 dakika, havaalanına 35 dakika mesafede yer alıyor.

Tel: 444 6 191

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version