Kategoriler
Proje Haberleri

Kayapa Cerenpark son daireler satışta

Konut projesi, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde  hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Karnur İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup son dairelerin satışları lansmana özel fiyatlarla devam etmektedir. Kayapa Cerenpark konut projesi özellikleri neler? Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Kayapa Cerenpark Projesinde Daireler Hangi Donanımları sunuyor?

Konut projesi Bursa, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje 3 konut bloğu ve 24 daireden meydana gelmektedir. Bursa konut projesi şehir gürültüsünden uzak şehir manzarası ile dikkat çekmektedir. Bursa Nilüfer konut projesi kapsamındaki daire içlerinde çamaşır odası, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi daha pek çok imkan sunulmaktadır. Ayrıca satışa sunulan bu projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, sosyal dinlenme alanı, açık otopark gibi olanaklar da mevcuttur.

Kayapa Cerenpark konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 daire seçeneklerden oluşmaktadır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri de brüt 140 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Nilüfer Konut Projesinde Daire Fiyatları Nedir?

Bursa konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1 ve brüt 140 metrekare alana sahip daireler 1 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Hayata Geçiriliyor?

Bursa konut projesi Nilüfer’in hızla gelişen bölgesi Kayapa’da hayata geçirilmektedir. Proje ayrıca Barbaros Bulvarı üzerinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 256 08 00 ve 0549 239 99 19 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version