Kategoriler
Proje Haberleri

Kemer Suites Kemerburgaz yakında teslim!

Kemer Suites Kemerburgaz konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Eyüpsultan İlçesinde yükselen proje Emre Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Eyüpsultan İlçesi Mimar Sinan Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Eyüpsultan konut projesinde akıllı ev sistemlerine sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daire içlerinde vestiyer, yangın-hırsız alarmı, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar bulunmaktadır.

Proje kapsamında sauna, hamam, spor alanı, oyun parkı gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda projede jeneratör, güvenlik, otopark, kamera sistemi, hidrofor gibi imkanlar da sunulmaktadır. Proje kapsamında iki tip daireye yer verilmiştir. Daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 117 metrekare ile 143 metrekare arasında değişmektedir.

Kemer Suites Kemerburgaz fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları daire tipine göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

2+1 daireler 3 milyon 700 bin TL,

3+1 daireler 3 milyon 790  bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede A bloğun Eylül’de, B bloğun Haziran’da teslimi planlanmaktadır.

Kemer Suites Kemerburgaz nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul’un Eyüpsultan İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje orman manzarasıyla ve ulaşımıyla metro durağı karşısı İstanbul Hava Alanına 15 dk, Şişliye yalnızca 15 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 427 57 57 ve 0532 733 65 39 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version