Kategoriler
Proje Haberleri

Kervansaray Loft Kıbrıs’ta satışa çıkarıldı

Kıbrıs’ın yeni incisi Kervansaray Loft sizlere otel konforunda bir yaşam vaat etmesiyle ön plana çıkıyor.  Girne Merkez bölgesinde konumlanan daireler iki katlı binalar içerisinde yer alıyor. Klima olanağına sahip daireler sahiplerini bekliyor. Peki dairelerde fiyatlar ne kadar? Ayrıca daireler konut kredisi kapsamında değerlendirilebiliyor mu? Proje hakkındaki detaylar neler?

Kervansaray Loft daire seçenekleri

Proje 8 blok ve 88 daireden meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler normal veya loft daire tipleri bakımından da seçeneklere sahip. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje Kavan Yapı farkıyla alıcılarıyla buluşuyor. İnşaat firmasından satışta olan dairelerin 1+1 loft daire seçenekleri brüt 85 net 65 metrekare genişliğinde. Projede 3+1  loft daireler brüt 105 metrekare,  2+1 loft daireler ise brüt 85 metrekare alana sahip. Bahçe katları ve özel daire seçenekleriyle proje size hayal ettiğiniz yaşamı vaat ediyor.

Kervansaray Loft sosyal olanakları

14 bin metrekare alana kurulu proje denizlerle çevrili eşsiz bir yaşam deneyimi imkanına sahip. Havuzlarla donatılmış ve Akdeniz havasını mimari çizgilerine tamamen yansıtmış projede otel konforunda yaşayacaksınız. Denize yürüme mesafesindeki daireler site içerisinde fitness salonuna sahip. Ayrıca cafe ve snack bar’da oturabilir, kamera ve güvenlik sistemi sayesinde güvende hissedebilirsiniz. Kapalı otopark da imkanlar arasında. Ayrıca sitede jeneratör mevcut. Tenis kortu ve oyun parkında vakit geçirebilir, kısaca keyfinize bakabilirsiniz. Proje konumu itibariyle de merkezde ihtiyacınız olan market, hastane, okullar ve parklara yakın konumda.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Projede daireler konut kredisi kapsamında değerlendiriliyor. Ayrıca projede aidatların 350 lira civarında olması planlanmaktadır. Brüt 85 metrekare 1+1 daire fiyatları 830 bin TL’den başlıyor. 85 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 123 bin 500 TL’den başlıyor. Mart ayında satışa çıkarılan projede yer alan  105 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 436 bin TL’den başlıyor. Denize sıfır olmasıyla dikkat çeken lüks daireler alıcılarını bekliyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için iletişim numarası ise 0 (537) 496 46 64.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version