Kategoriler
Proje Haberleri

Kios Park Gemlik deniz manzaralı daireleri satışta

Yakup Baytaş İnşaat güvencesiyle yapılan Kios Park Gemlik projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Mavi ve yeşili buluşturan projede inşaat çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmıştır. Ayrıca projede tek tip ancak farklı konseptlere sahip daireler yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kios Park Gemlik Mavi ve Yeşili Buluşturuyor

Gemlik konut projesi Cumhuriyet Mahallesi üzerinde yer alan 8 bin 350 metrekarelik alan üzerine kurulmuştur. Ayrıca proje toplamda 7 blok ve 60 daireden meydana gelmektedir. Ortalama %70’lik kısmı bahçe ve peyzaj alanlarına ayrılan konut projesinde pek çok olanak bir arada sunulmaktadır. Daireler akıllı ev sistemleri, vestiyer, ebeveyn banyosu, otomatik panjur, görüntülü diafon gibi olanaklara sahiptir.

7 bloklu site içerisinde yer alan proje, sosyal olanaklar açısından da oldukça zengindir. Proje kapsamında açık yüzme havuzu, oyun parkı, sosyal tesis gibi sosyal olanaklar sunulmaktadır. Ayrıca su deposu, güvenlik, otopark, kapalı garaj gibi imkanlar da proje kapsamında yer almaktadır. Kios Park Gemlik projesi tek tip daire seçeneğinden meydana gelmektedir. Ayrıca farklı konsept ve metrekarelere sahip dairelerden oluşmaktadır. Projede bahçeli daireler de doğayla bütünleşmek isteyenler için oldukça uygun bir alternatiftir.

Proje kapsamındaki farklı konsept dairelerin fiyatları ne kadar?

Gemlik konut projesi kapsamında dairelerin fiyatları dairenin büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

165 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 1 milyon 800  bin TL,

175 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 1 milyon 900  bin TL,

327 metrekare büyüklüğündeki 3+1 bahçeli daireler 1 milyon 900  bin TL,

300 metrekare büyüklüğündeki 3+1 bahçeli daireler 2 milyon TL,

390 metrekare 3+1 daireler 2 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede yakın zamanda dairelerin teslimi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Bursa’nın Gemlik İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Eski Devlet Hastanesi üzerinde, Çamlık Mesire Alnı yol ayrımının devamında yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 513 42 21 ve 0535 873 40 39 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version