Kategoriler
Proje Haberleri

Kocaali Cemre Evler deniz ve havuz olanaklarıyla dikkat çekiyor

Sakarya Kocaali mevkiinde yükselen Kocaali Cemre Evler konutları geniş havuzlu özel tasarıma sahip. Lansmana özel fiyatlar ve ayrıcalıklı ödeme seçenekleriyle dikkat çeken projede çeşitli daire tipleri mevcut. 3 bin 700 metrekare arsa üzerine kurulu projede toplam 72 daire var. Peki projede yer alan özel ödeme seçenekleri neler? Proje konut kredisi ile satın alabileceğiniz dairelere sahip mi? Projede hangi tip daire seçenekleri mevcut?

Kocaali Cemre Evler daire seçenekleri

Proje kapsamında 55 metrekarelik 1+1 evler seçeneklerinin yanında 75 metrekarelik 2+1 tip daireler de  mevcut. Ayrıca brüt 130 metrekarelik 3+1 tür daireler ile brüt 170 metrekare alana sahip 4+1 dublex daireler de proje içerisinde yer alıyor. Konut projesinde daireler doğalgaz ve yerden ısıtma sistemi ile ısınıyor. Ayrıca proje kapsamında teraslı deniz manzaralı dublex daireler de mevcut. Proje kapsamında çift kat temel izolasyonu yapılmış durumda. Ayrıca TSE 825 normlarına uygun şekilde cephe yalıtımı da sağlanmış olarak karşımıza çıkıyor.

Kocaali Cemre Evler sosyal olanakları

Proje konum itibariyle İstanbul’a 1 buçuk saat, Ankara’ya ise 2 buçuk saat mesafede yer alıyor. Proje denize iki yüz metre yürüme mesafesinde konumlu. Ayrıca proje kapsamında 800 metrekarelik yetişkin ve çocuk havuzları da var. Özel peyzajı ve mimarisiyle ön plana çıkan daireler hakkında bütün ayrıntılar düşünülmüş durumda. Projenin devamlı faaliyet gösteren özel güvenlik hizmeti de mevcut. Proje ulaşım açısından oldukça rahat bir konumda yer almasıyla ön plana çıkıyor.

Projenin fiyat ve ödeme seçenekleri nelerdir?

Kocaali Cemre Evler projesi kapsamında 55 metrekarelik 1+1 evler 220 bin TL üzerinden satışta. Ayrıca 75 metrekarelik 2+1 tip daireler de 265 bin TL üzerinden satışta mevcut. Bununla birlikte brüt 130 metrekarelik 3+1 tür daireler 510 bin TL ve brüt 170 metrekare alana sahip 4+1 dublex daireler de 560 bin TL fiyat üzerinden satışa çıkmış durumda. Projede evler konut kredisi kapsamına girmiyor. İnşaat firmasından satışta olan projede daireleri görüntülü arama ile gezme imkanı da bulunmuyor. Proje kapsamında yer alan ödeme avantajlarından biri ise yüzde 40 peşinat ve 24 ay taksitle ev sahibi olma imkanı sunması. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0533 501 31 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version