Kategoriler
Proje Haberleri

Kocalar Bulvar Ankara konumu ve yatırım değeri ile dikkat çekiyor

Kocalar Bulvar Ankara projesi Ankara, Pursaklar İlçesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde yükseliyor. Kocalar Başka Ankara tarafından inşaat firmasından satışta olan daireler alıcılarını bekliyor. Proje, kendisini Ankara’nın en kazançlı bulvarında yer alan lüks dairelere ve dükkanlara sahip bir proje olarak nitelendiriyor. Peki projede daire fiyatları nasıl? Proje konut kredisi kapsamına uygun olarak değerlendiriliyor mu? Projede yer alan sosyal olanaklar neler?

Kocalar Bulvar Ankara Daire Seçenekleri

Proje kapsamında yer alan daire seçenekleri arasında brüt 205 metrekare genişliğinde 4+1 daireler ve brüt 215 metrekarelik 5+1 tip daireler mevcut. Projede daireler merkezi ısıtma sistemi ile ısıtılıyor. Modern mimari ve özel tasarımı ile dikkat çeken proje sizlere konforlu bir hayat vaat ediyor. 27 bin metrekarelik alana sahip proje alanı merkezi bir konuma sahip. Projede toplam 204 adet daire ve 11 bin metrekarelik geniş bir peyzaj alanı var. Dairelerde giyinme odası ve çamaşır odasının yanı sıra vestiyer odası da mevcut. Üç metre tavan yüksekliğine sahip dairelerin mutfaklarında ise kaliteli marka ankastre setler  mevcut.

Kocalar Bulvar Ankara Sosyal Olanakları

Proje konum itibariyle havaalanına 10 kilometre, şehir merkezine ise 12 kilometre mesafede yer alıyor. Ayrıca Pursaklar Devlet Hastanesine de proje konumu 200 metre mesafede. Proje bünyesindeki 30 adet dükkan ile alışveriş imkanına sahip projenin dört tarafı cadde. Projede güvenlik amacıyla tek giriş çıkış noktası ve 7/24 profesyonel güvenlik ekibi hizmet  veriyor. Ayrıca kapalı otoparkın dışında misafir araçları için ayrı bir açık otopark da mevcut. Projenin konumu sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir ve geniş sosyal olanaklara sahip olabilirsiniz.

Projede Daire Fiyatları

Proje içerisindeki brüt 205 metrekare alana sahip 4+1 daireler  daire özelliklerine bağlı olarak 950 bin TL ve 1.300.000 TL olmak üzere iki ayrı fiyat üzerinden satışta. Ayrıca projede yer alan brüt 215 metrekarelik 5+1 daireler de 1.600.000 TL olarak satışa çıktı. Projede aidatın ise 300 TL olması öngörülüyor. Bununla birlikte proje konut kredisi kapsamında yer alıyor. Proje ayrıca yatırım amacıyla da tercih edebileceğiniz konum değeri yüksek bir proje olmasıyla ön plana çıkıyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 2 312 numaralı telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version