Kategoriler
Proje Haberleri

Konum Eryaman gelişmiş sosyal olanaklarıyla dikkat çekiyor

Konum Eryaman projesi ayrıcalıklı ödeme planlarıyla satışlar devam ediyor. Konut proje ayrıcalıklı sosyal imkanlarıyla dikkat çekiyor. Eryaman konut projesi Atayıldız Grup firması tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire seçenekleri nasıl? Ayrıca projenin ödeme seçenekleri neler?

Konum Eryaman daire seçenekleri

Proje kapsamında 4+1 daireler brüt 191 net ise 176 metrekare alana sahip. Projede daireler merkezi ısıtma sistemiyle ısınıyor. Proje toplamda 3 blok ve 257 daireden oluşuyor. Projedeki tüm daireler 4+1 tür. Projede dairelerin içerisinde ayrıca çamaşır makinesi odası, vestiyer odası, gece holü ve kış bahçesi olanakları da mevcut. Sosyal donatı ve otopark alanları ile birlikte toplamda 270 metrekare alan hizmete sunuluyor. Projede daireler görüntülü diafon ve fiber internet imkanlarına da sahip. Ayrıca dairelerde ankastre mutfak ve set üstü ocak da mevcut. Bunun yanında daireler laminat zemin ve spor aydınlatmalar da barındırıyor.

Konum Eryaman sosyal olanakları

Projenin sosyal donatıları arasında yarı olimpik açık yüzme havuzu ön plana çıkıyor. Ayrıca kapalı yüzme havuzu ve fitness salonu da proje kapsamında mevcut. Bunun yanında fin hamamı ve sauna barındıran projede soyunma odaları da var. Çocuk park ve oyun alanlarına sahip projede basketbol sahası ve futbol sahası da site sakinlerinin kullanımına açık olacak. Ayrıca kamelyalarla çevrili özel peyzajıyla proje her yaşa hitap ediyor. Bunun yanında projede her daireye özel kapalı otopark park alanı imkanı da var. Proje alanında toplam 8 bin metrekare yeşil alan mevcut. Proje kapsamında tenis kortu ve buhar odasının yanı sıra kapıcı hizmeti de yer alan imkanlar arasında. Bunun yanında özel güvenlik hizmeti de mevcut. Ayrıca projenin jeneratör imkanı da var. Proje konumu itibariyle ilkokul ve ortaokula yakın konumda yer alıyor. Ayrıca cami, hastane, market ve semt pazarına yürüme mesafesindeki proje alışveriş merkezine de yakın konumda yer alıyor.

Projede fiyat ve ödeme seçenekleri

Projede brüt 191 metrekarelik 4+1 tür daireler 899 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut fiyatları 1 milyon 210 bin TL’ye kadar yükseliyor. Ayrıca proje kapsamında daire aidatlarının 400 TL olması öngörülüyor. İnşaat firmasından satışa çıkmış durumdaki daireler konut kredisi kapsamına girmesiyle de dikkat çekiyor. Proje kapsamında daireleri görüntülü arama ile gezme hizmeti de verilen hizmetler arasında yer alıyor. Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 (532) 359 06 36 numaralı telefon üzerinden inşaat firmasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version