Kategoriler
Proje Haberleri

Körfez Civan Evleri satışa sunuldu

Körfez Civan Evleri konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Edremit İlçesinde yükselen proje Beydağ & İNT Grup firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Edremit İlçesi Kadıköy Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Körfez Civan Evleri kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde vestiyer, ankastre fırın, set üstü ocak, görüntülü diafon gibi olanaklar yer almaktadır.

3 konut bloğu ve 136 daireden meydana gelen konut projesinde yüzme havuzu, kamera sistemi, otopark gibi olanakların yer alacağı planlanmıştır. Proje kapsamındaki daireler 2+1 ve 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 120 metrekare ile 150 metrekare arasında değişmektedir. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer almaktadır.

Körfez Civan Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Edremit’in Kadıköy Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, okul, kreş, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 120 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 800 bin TL,

150 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 950 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 441 02 99 ve 0542 742 84 38 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version