Kategoriler
Proje Haberleri

Kuleli Cadde Malatya Özel Fiyatlarla Satışta

Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Çilesiz Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu projesi Beyaz Kule İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Kuleli Cadde Malatya konut projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Yeşilyurt konut projesi Çilesiz Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Tek konut bloğundan meydana gelen konut projesindeki konut blokları 14 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Blok içerisinde her katta 2 daire olup toplam 26 daireden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamından daireler dışında 10 adet ticari alan yer almaktadır. Projede peyzaj ve yeşil alanlar da bulunmaktadır. Binada kapalı otopark da yer almaktadır.

Kuleli Cadde Malatya konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 4+1 tip daireler brüt 220 metrekare, net ise 170 metrekare büyüklüğündedir.

Kuleli Cadde Malatya Daire Fiyatları Ne Kadar?

Proje şuan inşaat halinde olup, inşaat firmasından özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Malatya konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 900 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Fahri Kayahan Ana Cadde üzerinde yükselmektedir. Merkezi bir konumda yer alan proje, ihtiyaç duyulan her yere yakın mesafede yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 066 31 53 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version