Kategoriler
Toki Haberleri

Kütahya Simav Demirci Toki kura sonuçları belli oldu

Kütahya Simav Demirci Toki kura sonuçları belli oldu. Kura çekilişi 09 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişi sonucu vatandaşlar dairelerine kavuşmuştur. Peki kura sonuçları nerede yayınlanıyor? Sorunun cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Toplu konut projesi Kütahya İli, Simav İlçesi, Demirci Beldesi’nde yer almaktadır. Konut projesinde toplam 98 adet konut yer almaktadır. Bu konutlardan kalan son 17 adet konut için hak sahipliği ve konut belirleme kurası çekilişi yapılmıştır.

Kütahya Simav Demirci Toki Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu konutlardan toplam 17 adet konutun kura çekilişi yapılmıştır.

Konut projesindeki 17 adet konutun 2 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Kurası çekilecek olan evlerin 15 tanesi ise 3+1 tip evlerden meydana gelmektedir. 2 adet 2+1 tip meskenlere toplam 11 adet başvuru yapılmıştır. 15 adet 3+1 tip meskenlere ise toplam 48 adet başvuru yapılmıştır. Başvuru bedeli olarak ise 2.000 TL ücret alınmıştır. Bu konutlara başvurular ise 22 Ağustos ile 26 Ağustos tarihleri arasında yapılmıştır.

Kütahya Simav Demirci Toki kura sonuçları belli oldu

Kura çekilişi 09 Eylül 2022 tarihinde Cuma günü saat 11:00’da başlamıştır. Toplu konut projesinde yer alan dairelerin çekilişi tamamlanmıştır. Çekiliş TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanmıştır.  Kura sonuçları ise TOKİ’nin resmi internet sitesinde akşam saatlerinde yayınlanacaktır. Sonuçlara ulaşmak için tıklayınız…

Toplu konut projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version