Kategoriler
Emlak Haberleri

La Bonita Suite projesinde teslimler Aralık 2021’de başlayacak

La Bonita Suite projesi İzmir’in yeni gelişim bölgesi Çiğli’de yükseliyor. Erişen İnşaat’ın hayat verdiği projede teslimler Aralık 2021’de başlayacak. Peşin ödemelerde yüzde 10 kampanyasından yararlanmak için sizde yerinizin ayırmayı unutmayın!

La Bonita Suite proje özellikleri

Erişen İnşaat’ın yaratım sürecinden geçen proje İzmir’in Çiğli bölgesindedir. Hemen yanı başında Mektebim Koleji ve İZBAN bulunan konut projesinde daire tipleri, 1+1 ve 2+1 arasında değişim gösteriyor. Toplamda 186 dairelik projenin 155 adedi 1+1 daire olmak üzere, 2+1’ler için yalnızca 14 adetlik bir ayrım yapılmıştır. 1+1’lerin brüt 50, net 40 metrekare arasında değiştiği bilgisine karşılık, 2+1’lerde brüt 68, net 62 metrekarelik alan bulunuyor.

Projede sosyal donatılar

La Bonita Suite projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve fitness merkezi başlıca sosyal alanları oluşturmaktadır. Market, kafe ve restoran gibi seçenekler sayesinde sosyalleşme olanağı bulan bireyler aynı zamanda temel ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek. Kameralı güvenlik sistemlerinin 7/24 kayıt altına aldığı yeni yaşam alanında güvenlik personelleri can ve mal güvenliğinden sorumludur. Kapalı otopark ile desteklenen konut projesi, diğerlerinden kendini ayıran en temel özelliğinin basketbol sahası ve tenis kortu olduğunu bizlere söylüyor. Bina iç özelliklerine baktığımızda ise resepsiyon hizmetleri yaşam sakinlerini beklemektedir. Asansörün yer aldığı binalara ilaveten daire içlerinde kişileri balkon karşılıyor.

Projede ulaşım imkanları

La Bonita Suite konutları Mektebim Koleji ve İZBAN’ın hemen yanında yükselmektedir. Yeşil ve sosyal alanlarının zenginliğiyle dikkat çeken konut bölgesi, Kent Hastanesi’ne yürüme mesafesinde yer almaktadır. Yürüme mesafeleri arasında Katip Çelebi Üniversitesi’nin bulunduğunu söyleyen firma, konum olarak karayolu bağlantısını kendine seçti. Çeşme, Foça ve Kuşadası gibi bağlantı yollarına hemen ulaşma fırsatı yine La Bonita Suite projesindedir.

Projede daire fiyatları

La Bonita Suite projesi alıcısı kadar yatırımcısına da çok kazandırmaktadır. Teslimlerin Aralık 2021 olduğu projede minimum fiyatlar 1 oda 1 salon için 309 bin liradan başlıyor. Tercihe göre değişen fiyatlandırma 400 bin liraya kadar yükselmektedir. 2 oda 1 salonda ise 520 bin liradan açılış yapılmış ve tercihe uygun olarak fiyatlar 600 bin liraya kadar tırmanmıştır.

Projede aktif kampanya

La Bonita Suite ödeme yöntemi arasında kişilere birden fazla seçenek getirmiştir. Peşinat sistemine kaydolanlar için yüzde 10 indirim yapan firma; yüzde 50 peşinat oranında borcun geriye kalan kısmını teslimden sonra ödetiyor. Yüzde 25 peşinat uygulamasında ise kişiye özel ödeme seçenekleri sunulacaktır.

Detaylı bilgi için:

0531 780 73 03 / info@eriseninsaat.com.tr

Exit mobile version