Kategoriler
Proje Haberleri

Limka Moderna Evleri satışları başladı

Limka Moderna Evleri Ankara Etimesgut’ta yer alan bir projedir. Proje Lim-Ka İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Şehirden uzak doğa ile iç içe bir yaşam sunan projede satışlar başlamış durumda. Satışta olan villaların büyüklükleri, özellikleri ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Limka Moderna Evleri 7.854 metrekare arsa üzerinde yer almaktadır. Bu alan üzerinde toplam 14 adet villa vardır. Villaların her biri birbiri ile aynıdır. Tek tip olan dairelerin her biri 5 oda 1 salondur. Villaların her biri iki katlıdır. Konutların bodrum katında hobi alanları bulunmaktadır. Bu alanı villa sahipleri kendi zevklerine göre tasarlamaktadır. Giriş katında salon, mutfak, misafir odası ve lavabolar bulunmaktadır. Mutfak ile salon birbirinden ayrıdır. Misafir odası içinde ayrıca banyo bulunmaktadır. İkinci katta ise 3 adet yatak odası bulunmaktadır. Bu odaların hepsinin içinde ayrıca ebeveyn banyosu vardır. İki adet odada balkon bulunmaktadır. Balkonlu odalardan birisinde ayrıca giyinme odası da bulunmaktadır.

Limka Moderna Evleri içinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Villaların ısınması için bağımsız ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Katlar arasında hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Villaların bodrum katlarında yer alan hobi alanları sinema, çocuk oyun alanı, spor salonu olarak tasarlanabilir.

Limka Moderna Evleri satışları

Projede yer alan dairelerin her biri brüt 345 metrekare kullanım alanına sahiptir. Villalar 130 metrekare oturma alanına sahiptir. Ayrıca 186 metrekare yaşam alanı bulunmaktadır. Villaların şu anda inşaatına devam edilmektedir. 2023 yılının dördüncü çeyreğinde konutların teslim edilmesi planlanmaktadır. Villa fiyatları hakkında şu an için bilgi bulunmamaktadır. Fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Villaların fiyatları ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0535 430 61 61 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan proje hakkında detayları öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version