Kategoriler
Proje Haberleri

Loca Çeşme Twin Reisdere’de hayat buluyor

Loca Çeşme Twin konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Çeşme İlçesinde yükselen proje Renk Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Loca Çeşme Twin Projesinin Sahip Olduğu Zengin Olanaklar

Proje, Reisdere Mahallesi üzerindeki 5 bin 700 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda  Loca Çeşme Twin modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki dairelerde 2 adet klima, ankastre set, yatak odasında aynalı gardrop, aynalı vestiyer gibi imkanlar sunulmaktadır. Loca Çeşme’nin 2. etabı olan projede toplam 87 konut yer almaktadır.

6 bloktan meydana gelen konut projesinde 2 büyük açık yüzme havuzu, sosyal alan ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca projede kişiye özel geniş bahçe, teras alanları ve eşsiz peyzajı sunulmaktadır. İzmir Çeşme konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri 54 metrekare ile 70 metrekare arasında değişmektedir.

İzmir Çeşme konut projesi nerede yer alıyor ve daire fiyatları nasıl değişiyor?

Loca Çeşme Twin konut projesi, İzmir’in Çeşme İlçesinin Reisdere Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje, Alaçatı merkeze 4 dakikalık araç mesafesindedir. Ilıca plajına ve merkeze ise 5 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 54 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 2 milyon 350 bin TL,

70 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 2 milyon 950 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında özel ödeme kolaylıkları sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0850 532 00 22 ve 0552 591 50 90 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version