Kategoriler
Proje Haberleri

Lotus Yaşam Evleri Ordu’da yükseliyor

Lotus Yaşam Evleri projesi, inşaat sektöründe tanınmış firmalar olan Akar İnşaat, Çetin Ak, Karlıbel İnşaat ve Adil Levent Karlıbel’in güçlü ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ordu İli, Altınordu İlçesinde yükselmektedir. Bu ortaklık, projenin hem kalitesini hem de güvenilirliğini ön plana çıkarmaktadır. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Lokasyonu ve İmkanları

Konut projesi Ordu İli’nin Altınordu ilçesi, Karşıyaka Mahallesi’nde konumlanmaktadır. Lotus Yaşam Evleri projesi, Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksi’nin üst tarafında, ulaşım sorunu olmayan bir lokasyonda yer almaktadır. Deniz, Boztepe ve eşsiz şehir manzarasıyla dikkat çeken proje, konumu itibariyle tüm ihtiyaçlarınıza kolaylıkla cevap vermektedir.

Daire ve Site Özellikleri

Konut projesinde 135 m² brüt alana sahip 3+1 daireler yer almaktadır. Dairelerde yerden ısıtma sistemi, bağımsız mutfak, 1. sınıf derzli parke, lake kapılar yer almaktadır. Ayrıca lake mutfak, porselen tezgah ve banyo WC’lerde 60*120 ebatlarında 1. sınıf seramik kullanılmaktadır. Bu özellikler daire özelliklerini zenginleştirmektedir.

Konut projesi kapsamında asansör, su deposu, ısı yalıtımı, 7/24 güvenlik kamerası sistemi yer almaktadır. Ayrıca, açık otopark, açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanı gibi sosyal alanlar da mevcuttur.

Fiyatlar ve Ödeme Planı

Lotus Yaşam Evleri projesinde 135 metrekare brüt alana sahip 3+1 tipi daireler yer almaktadır. Bu dairelerin fiyatları ise 5.100.000 TL’den başlamaktadır.

Projeden daire sahibi olmak isteyenler için bir ödeme planı sunulmaktadır. Bu kapsamda yüzde 50 peşinat ve kalanı 24 ay boyunca elden taksit imkanı sunulmaktadır.

Proje Nerede ve Ne Zaman Teslim Edilecek?

Lotus Yaşam Evleri projesi, 31 Aralık 2025 tarihinde teslim edilecektir. Ayrıca projeye dair detaylı bilgi almak isteyenler için 0532 762 42 67 ve 0552 648 04 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0532 762 42 67 ve 0552 648 04 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version