Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Malatya Yeşilyurt Yakınca Toki ihalesi 2 Mart’ta

Toplu konut projesinin ihalesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılmaktadır. Söz konusu konut projesi Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Yakınca Mahallesi’nde yer almaktadır. Bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirecek olan Malatya Yeşilyurt Yakınca Toki ihalesi 2 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirecektir.

Toki’den Malatya Yeşilyurt’a 541 konut

Malatya Yeşilyurt Yakınca Kentsel Dönüşüm projesinde toplam 541 adet konut yer alacaktır. Toplu konut projesinde 541 adet konutun dışında ayrıca 22 adet ticari ünite de yer alacaktır. Söz konusu ihale Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 541 Adet Konut ve 22 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir.

Yapılması düşünülen ihale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulüyle yapılacaktır. İhale için verilen teklifler ise sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınmaktadır. 441 adet konut tünel kalıp sistemi ile inşa edilecektir. Ayrıca geriye kalan 100 konut ve 22 adet ticari ünite ise konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecektir.

Malatya Yeşilyurt Yakınca Toki ihalesi

Toplu konut projesi ihalesi 02 Mart 2022 tarihinde E- İhale şeklinde yapılacaktır. İhale 02 Mart 2022 tarihinde Çarşamba günü, saat: 11:30’da başlayacaktır. İhaleyi kazana firma ile sözleşme yapılacaktır. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde ise yer teslimi yapılacaktır. Ayrıca firma yer tesliminden itibaren işi 600 takvim gününde bitirmesi gerekmektedir.

İhaleye katılmak isteyenlerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekmektedir. Ayrıca vrilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 150 (yüz yirmi) takvim günüdür.

Malatya Yeşilyurt Yakınca Kentsel Dönüşüm projesiyle ilgili  detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca diğer Toki Haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version