Kategoriler
Toki Haberleri

Manisa Köprübaşı Toki kura sonuçları belli oluyor

Manisa Köprübaşı Toki kura sonuçları belli oluyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa İli, Köprübaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Toplu konut projesi 100 bin sosyal konut kampanyası kapsamında hayata geçirilmiştir. Ayrıca Manisa Köprübaşı 78 Konut Projesinde toplam 78 adet konut yer almaktadır.

Toplam 78 adet konuttan 78 tanesinin kura çekilişi yapılacaktır. Manisa Köprübaşı Toki Konutları projesinde kura çekilişi 22 Aralık 2023 tarihinde yapılacaktır. Ayrıca Manisa Köprübaşı 78 Toki kura çekilişi, TOKİ’nin YouTube hesabından canlı olarak yayınlanacaktır.

Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Manisa Köprübaşı Toki Evleri projesindeki konutların 58 tanesi 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 20 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Manisa Köprübaşı 78 Konut projesinde toplam 78 adet daire yer almaktadır. Ayrıca 78 adet konuttan 78 tanesinin kura çekilişi yapılacaktır. Böylece projede dairelerin hak sahipleri belli olacaktır.

Projede çekilişi için 2+1 ve 3+1 nitelikli daire için başvuru yapılmıştır. Kura sonucunda belirlenen hak sahipleri, 100.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında inşa ettirilen konutları satın alma hakkını kazanmıştır.

Manisa Köprübaşı Toki kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Manisa Köprübaşı Toki kura sonuçları Toki konutları kura sonuçları TOKİ’nin resmi internet sitesinden yayınlanacaktır. Sonuçları https://www.toki.gov.tr/satis/tr/kura/ adresinden öğrenmek mümkündür. Hak sahipleri, TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaparak kura sonuçlarını görüntüleyebilirler.

Kura sonuçlarında neler yer alıyor?

Kura sonuçlarında, hak sahibinin adı, soyadı, T.C. kimlik numarası, konut tipi ve numarası yer almaktadır. Ayrıca hak sahipleri, kura sonuçlarına göre belirtilen tarihlerde sözleşme imzalamak için TOKİ’ye başvurabilirler.

Konut satışları nasıl yapılacak?

Konut satışları 2+1 ve 3+1 daireler için yüzde 10 peşin ve 180 ay vadeli olarak yapılacaktır. Peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecektir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri için ise konutlar yüzde 25 peşin 120 ay vadeli sabit taksit ödemeli olacaktır. Taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacaktır. Ayrıca söz konusu konutlar 36 ay içerisinde teslim edilecektir.

Toplu konut projesinde 2+1 tip daireler brüt 86.16 metrekare büyüklüğünde projelendirilmiştir. 3+1 tip daireler ise brüt 101.91 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip dairelerin fiyatları 1.257.027 TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1.428.633 TL’den başlamaktadır.

Konut satışları yüzde 10 peşin ve 180 ay vadeli olarak yapılacaktır. Ayrıca peşinat sözleşme imzalama aşamasında tahsil edilecektir. Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri için ise konutlar yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli olacaktır. Taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır. Konutlar ayrıca 36 ay içerisinde teslim edilecektir.

Manisa Köprübaşı Toki kura sonuçları

Sonuç olarak, Manisa Köprübaşı Toki kura sonuçları hak sahipleri tarafından büyük bir heyecanla beklenmektedir. Kura sonuçlarının açıklanmasının ardından,  hak sahiplerinin hangi dairelere sahip olduğu belli olacaktır. Ayrıca Toki konutları kura çekilişi 22 Aralık 2023 tarihinde yapılacaktır. Bu toplu konutlar için kura çekilişi saat 11:00’de başlayacaktır. Ve sonuçlar çekilişin ardından Toki’nin resmi web sitesinden yayınlanacaktır. Canlı sonuçlara ayrıca aşağıdaki Youtube kanalından izlemek mümkündür.

Manisa Köprübaşı Toki kura çekilişi izle

Diğer Toki haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version