Kategoriler
Proje Haberleri

Mapaş Yaşam Park Konutları satışları başladı

Mapaş Yaşam Park Konutları projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mapaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler ile iş yerleri yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler ile iş yerleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Dairelerde ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Mapaş Yaşam Park Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi Doğu Kent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar ana yol üzerinde yer almaktadır.

Mapaş Yaşam Park Konutları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (507) 934 02 29 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version