Kategoriler
Proje Haberleri

Marka Bornova Plus daireleri satışta

Marka Bornova Plus İzmir’de devam eden projelerden birisidir. İzmir’de başarılı projelere imza atan Özdeker İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 7.260 metrekare inşaat alanında yer alan projede çok sayıda konut ve işyeri bulunmaktadır. Proje hakkında detaylar ve daire özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Marka Bornova Plus projesinde 7.260 metrekarelik alanın 1.375 metrekaresi inşaat alanı olarak bulunmaktadır. Bu alan üzerinde 70 adet daire, 3 adet ticari alan ve 2 adet teraslı ofis bulunmaktadır. Daireler 1+1 ve 2+1 olarak hazır bulunmaktadır. 1+1 daireler net 40 metrekareden 78 metrekareye kadar kullanım alanına sahiptir. Salon+mutfak, oda, banyo ve balkondan oluşmaktadır. Daire tiplerine göre bazılarında teras da yer almaktadır. Projede yer alan 2+1 daireler ise 57 metrekare ile 61 metrekare arasında kullanım alanına sahiptir. Kullanım alanı içinde salon, mutfak, iki oda, banyo ve balkon bulunmaktadır. 2+1 dairelerin her birinde iki adet balkon yer almaktadır. Mutfaklarda hazır ankastre set mevcuttur. Ayrıca özel tasarımlı dolaplar da dairelerde hazır şekildedir. Konut ısıtma sistemi olarak yerden ısıtma mevcuttur. Pencereler PVC doğrama ve ısıcamlıdır. Bu da ses ve ısı yalıtımı sağlamaktadır. Bina dışları da ısı ve ses yalıtımlı şekilde hazır bulunmaktadır.

Marka Bornova Plus 11 katlı bir projedir. Katlar arasında geçiş için üç adet insan asansörü, iki adet araç asansörü bulunmaktadır. Araçlar için üç katlı otopark ayrıca bir adet de açık otopark mevcuttur. Proje kapsamında sosyal alanlar da vardır. Bu sosyal alanlarda hem çocuklar, hem yetişkinler keyifli vakit geçirmektedir. Spor yapmak için özel fitness alanı yer almaktadır.

Marka Bornova Plus konum avantajları

Proje konumu, İzmir’in önemli yerlerine yakın mesafededir. Yaşar Üniversitesi 50 metre, Ege Üniversitesi ve Forum Bornova Alışveriş Merkezi’ne 350 metre uzaklıktadır. Hem toplu ulaşım, hem özel araç ile ulaşım da avantajlıdır. İzmir Metro İstasyonuna 300 metre, çevreyolu bağlantısına 250 metre, İstanbul otoyol bağlantısına 6 kilometre mesafededir.

Dairelerin satışları hala devam etmektedir. Proje hakkında ek olarak bilgi almak ve fiyatları öğrenmek için irtibat telefonunu arayabilirsiniz. İletişime geçmek için irtibat telefonu 0232 381 78 50 ve 0232 381 58 16’dır.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version