Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Markete gitmeye gerek yok! Tepeören’deki 3 villalı çiftlik satışa çıkarıldı

Tepeören’deki 40 dönümlük arsa alanı üzerinde yer alan çiftlik, satışa çıkarıldı. Tuzla sınırları içerisinde yer alan çiftlik, üç villayı içeriyor. Özel ormanlık alanı, tenis kortu, organik yaşam alanı, hayvan bakım alanı ve şelaleleri bulunan çiftlik; Formula 1 pisti ve  Sabiha Gökçen Havalimanı’na kolay ulaşım imkânı sunuyor.

Ayrıca, Sabancı Üniversitesi ve Özel Koç Lisesini de çevresine alan çiftlikten Viaport Outlet AVM’ye de kısa sürede ulaşılabiliyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’na konumlandırılan çiftliğin değeri ise 50 milyon lira. Villa sakinleri, elektrik enerjisi ihtiyacını, projede var olan güneş panellerinden sağlayabiliyor.

“Benzersiz bir yapı”

Çiftliğin avantajlarına değinen Lüks Emlak Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Benzersiz bir yapı. İmkanları ile yeni ev sahiplerine çok farklı bir dünya sunacak. Ciftligin büyuklüğünün ayri bir avantajı hem Orhanlı bölgesinden hem Tepeören tarafından farklı yollar kullanarak çiftliğe ulaşım mümkün. Evi alan kişi evin ötesinde yeni bir hayat satın almış olacak.” ifadelerini kullandı.

Markete gitmeye gerek yok

Çiftlik hakkında değerlendirmelerde bulunan Lüks Emlak Danışmanı Başaran, alandaki hayvan ve meyve çeşitliliğine değinerek konut sakininin market alışverişine ihtiyacının olmayacağını kaydetti. Çiftliğin şehrin merkezinde olduğunu ancak konut sakininin bunu hissetmeyeceğini belirten Lüks Emlak Danışmanı, alanda dışarıyla olan irtibatın tamamen kesilebileceğini söyledi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, “Çiftlikte tavuklardan ineklere , atlardan ponnylere her türlü hayvan var. Domates, salatalık, biber, patlıcan, kiraz, incir gibi birçok meyve ve sebze var. Ayrıca çiftlik 30 çeşidin üzerinde meyve ağacı mevcut.

Market alışverişine bile gerek kalmıyor. Kendi kendine yeten bir çiftlik. Şehrin göbeğinde ama şehirden uzak bir doğal yaşam alanı.” ifadelerini kullandı.

İzole bir yaşam

Çiftlik çalışanlarının villaların dışında konteyner evlerde kaldığını dile getiren Başaran, villa sakinleri hakkında “Böylelikle koronavirüsten de korunabiliyorlar. Özellikle koronavirüs sonrası bu tarz evlere ilgi çok arttı. Bu çiftlik de izole bir yaşam sunuyor.” sözlerini kaydetti.

 

Exit mobile version