Kategoriler
Toki Haberleri

Mersin Akdeniz Çay Toki kura sonuçları belli oldu

Toplu konut projesi Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Akdeniz Belediyesi ortaklığı tarafından hayata geçirilmiştir. Akdeniz Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Alt Yapı Genel Müdürlüğü ve Toki tarafından inşa edilen konutların sahipleri belli olmuştur. Bu kapsamda Mersin Akdeniz Çay Toki kura sonuçları da belli olmuştur.

Toplam 416 konutluk bir proje

Söz konusu toplu konut projesi Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Çay Mahallesi’nde yer almaktadır. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen toplu konut projesinde toplam  426 adet konut yer almaktadır. Bu konutlardan 182 tanesi için ise kura çekilişi yapılmıştır.

Mersin Akdeniz Çay Toki Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir.  Toplu konut projesi 13 bin metrekare büyüklüğe sahip alan üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi toplam 20 adet konut bloğundan oluşmaktadır. 20 adet konut bloğunda toplam 416 adet konut ve 44 adet ticari ünite yer almaktadır. Konutların dışında ayrıca park alanları, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve cami yer almaktadır.

Mersin Akdeniz Çay Toki kura sonuçları belli oldu

Mersin Akdeniz Çay Toki Konutları projesinde yer alan 416 adet konuttan 182 tanesi kura ile belirlenmiştir. Toplu konut projesinde yer alan 2+1 ve 3+1 tip dairelerin sahipleri de böylece belli olmuştur.

Kura sonuçları hakkında detaylı bilgi için Akdeniz Belediyesi 0324 336 65 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Toki haberlerine de göz atmak için tıklayınız…

Exit mobile version