Kategoriler
Proje Haberleri

Mesa Panorama Maltepe 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı

İstanbul’un Anadolu yakasında yıllardır güven ve kaliteyi temsil eden Mesa, yeni bir proje ile karşımıza çıkmıştır. Mesa Panorama Maltepe projesinde, sınırlı sayıda daire için yeni bir kampanya başlatılmıştır. Bu kampanya yılın en avantajlı ve son kampanyası olarak sunulmuştur. Kampanya ile ilgili detaylar ve proje hakkında bilgiler haberimizin devamında yer alacaktır.

Mesa Panorama Maltepe hakkında

Konut projesi Mesa firması tarafından hayata geçirilmektedir. Mesa Panorama Maltepe projesi, Türkiye’de tünel kalıp teknolojisi ilk üreten ve uygulayan Mesa kalitesi ile inşa edilmektedir. Maltepe’de yer alan bu proje, güvenli ve ferah bir yaşam sunmayı amaçlamaktadır.

Mesa, 55 yıldır inşa sektöründe güven ve kaliteyi temsil etmektedir. Maltepe konut projesi de bu özelliği taşımaktadır. Ayrıca güvenilir bir yaşam alanı sunmayı hedeflemektedir.

Konforlu ve Güvenli Bir Hayat

Mesa Panorama projesi detaylı düşünülmüş bir mimariye sahiptir. Her ayrıntı, sakinlerin konforunu ve yaşam kalitesini artırmak için tasarlanmıştır.

Proje, kara, deniz ve hava ulaşım hatlarına kolayca erişim sağlar. Bu, günlük yaşamı daha da kolaylaştırır.

Maltepe’de bulunan Mesa Panorama, şehir merkezine yakın bir konumda bulunur. Bu dairelerde yaşayanlar için tüm şehir olanaklarına kolayca ulaşmayı sağlar.

Mesa Panorama Maltepe projesi, etkileyici adalar manzarası sunar. Bu manzara, sakinlere her gün muhteşem bir deneyim sunar.

Projede, 1+1’den 4+1’e kadar farklı metrekare seçeneklerine sahip daireler bulunmaktadır. Ayrıca her ihtiyaca uygun bir yaşam alanı bulmak mümkündür.

Projede Sosyal Alanlar neler?

Açık ve kapalı oyun alanları ile aileler için ideal bir yaşam sunmaktadır. Ayrıca projede açık ve kapalı oyun alanları bulunmaktadır. Çocuklar için de güvenli bir oyun ortamı sunmaktadır.

Açık yüzme havuzu, Sıcak günlerde serinlemek için açık yüzme havuzu, sakinler için harika bir seçenektir. Ayrıca projede sessiz bir avlu bulunmaktadır.

Aromatik hobi bahçesi, Bahçe severler için aromatik hobi bahçesi, dinlendirici bir ortam sunmaktadır. Ayrıca yürüyüş ve spor alanları, spor yapmayı sevenler için yürüyüş ve spor alanları da projenin bir parçasıdır.

Yüzde 0 Faiz, 36 Ay Vadeli Ödeme

Aralık 2023 sonuna kadar geçerli olan sınırlı sayıda daire için yüzde 0 faizli 36 ay vadeli ödeme kampanyasıyla, Mesa Panorama Maltepe‘de ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın. Detaylı bilgi için mesapanorama.com adresini ziyaret edebilir veya 444 9 366 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Mesa Panorama Maltepe ile ilgili daha fazla bilgi almak ve bu özel fırsatı kaçırmamak için hemen iletişime geçin.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version