Kategoriler
Proje Haberleri

MESA’dan 50. yıla özel kampanya

Gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır varlığını sürdüren MESA, 50. kuruluş yıl dönümü nedeniyle güncel 7 adet projesini kapsayan özel bir kampanya başlattı.

Firma, gayrimenkul sektöründeki köklü geçmişi ile yıllar içinde güvenin ve kalitenin sembolü hâline geldi. MESA, 50. yılına özel başlattığı kampanya kapsamında, biri Ankara’da kalan altısı ise İstanbul’da bulunan konut projelerinde, cazip avantajlarla daire sahibi olma olanağı sağlıyor.

Bankasız, kefilsiz, masrafsız vade fırsatı

MESA tarafından düzenlenen çok özel kampanya sayesinde kefilsiz, bankasız ve masrafsız, 50 ay süresince yüzde sıfır faiz fırsatı ile firmanın Orman, Koz, Çubuklu 28, Gökada, Cadde, Yeşilyaka Su ve Park Mozaik projelerinden konut sahibi olmak oldukça avantajlı duruma gelmiş bulunuyor. Bu özel konut kampanyasından faydalanmak isteyenler için son başvuru tarihi 15 Mayıs olarak belirlendi.

Konut sektöründe 50 yıldır varolan firma, kalite ve güven ile özdeşleşti. MESA, bugüne dek Türkiye’de ve yurt dışında yüz binden daha fazla konuta imza attı. Firmanın konutlarında, bugün 350 bin kişiden fazla kişi yaşamlarını sürdürmeye devam ediyor.

1969 yılında kuruldu

Firma, 1969 yılında, sektöründe ilkleri yaratmak hedefiyle kuruldu. Bugün 4 bin 500’e yakın çalışanı bulunan firma, bugüne kadar çok sayıda ödüle de layık görüldü.

Firma, çalışanlarıyla birlikte ilklere imza atmanın yanında, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri de önemsiyor. Müşteri odaklı yaklaşımından taviz vermeyen firma, modern şehirlere layık projeler üretmeyi hedefliyor.

Firmanın ödüllerinden bazıları şunlar:

Türkiye’de En Çok Proje Üreten 3. Şirket – Real Estate Stars Awards – 2018

Mesa Bodrum Projesi İnovatif Mimari Ödülü – Iconic Awards – 2018

2017 Türkiye’de Adet Bazında En Çok Konut Satışı Yapan 1. Şirket – Real Estate State Awards – 2018

2017 Türkiye’de En Çok Konut Üreten Şirketler Kategorisi Ödülü – Real Estate State Awards – 2018

2017 Türkiye’de Ciro Bazında En Çok Konut Satışı Yapan Şirketler Kategorisi Ödülü – Real Estate State Awards – 2018

Exit mobile version