Kategoriler
Proje Haberleri

Mia Garden Karasu projesinde satışlar başladı

Karasu Arslan İnşaat firması tarafından Sakarya İli, Karasu İlçesi, Aziziye Mahallesi’nde hayata geçirilen Mia Garden Karasu projesinden daire satın alan kişilere başlatılan kampanya kapsamında 1 adet beyaz eşya hediye ediliyor.

Proje özellikleri neler?

Aziziye Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 4 konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan 4 adet konut bloğunda toplam 84 adet daire yer alıyor.

Arslan İnşaat Mia Garden Karasu projesinde iki farklı tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede 1+1 ve 2+1 tip daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 60 metrekare ile 80 metrekare arasında değişiyor. 1+1 tip daireler brüt 60 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 tip daireler ise brüt 80 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Mia Garden Karasu fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda

Konut projesinde yer alan brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 199 bin 500 TL’den başlıyor.

Mia Garden Karasu projesinde yer alan brüt 85 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 270 bin TL’den, brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 285 bin TL’den başlıyor.

Projedeki 1+1 tip daireler 35 bin TL’den başlayan peşinat ve 2 bin TL’den başlayan taksitler sahip olmak mümkün olabiliyor.

Projedeki 2+1 tip daireler 60 bin TL’den başlayan peşinat ve 20 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün olabiliyor. Veya 50 bin TL peşinat ödedikten sonra kalan tutar ise proje bitene kadar elden teslim imkanı bulunuyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Arslan İnşaat Mia Garden Karasu projesi içerisinde 1 adet yetişkin yüzme havuzu, 1 adet çocuk yüzme havuzu, oturma ve dinlenme alanları, kafeterya, güvenlik, kafeterya gibi alanlar yer alıyor.

Çarşıya yürüme mesafede, denize, Carreforusa’ya, Adliye’ye AVM’lere ise yürüme mesafesinde yer alan projenin 2022 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 0264 718 45 00

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version