Kategoriler
Proje Haberleri

Miltaş Gölyaka Evleri satışları başladı

Miltaş Gölyaka Evleri projesi eşsiz manzarası ve lüks yapısıyla bambaşka bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Miltaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde -2, -1, zemin kat ve +7 kat ile birlikte toplam 10 katlı blok yer almaktadır. Daireler ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Miltaş İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede -2, -1, zemin kat ve +7 kat ile birlikte toplam 10 katlı blok yükselmektedir. Bu blokta 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 195 ile 203 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 174 ile 185 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik site giriş çıkışları güvenlikli ve uzaktan kumandalı otomatik kayar kapı sistemi ile kontrol edilmektedir. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; basketbol sahası, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, kamelyalar ve yeşil peyzaj alanı bulunmaktadır.

2 adet panoramik asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni mevcuttur. Bununla birlikte yangın ve duman algı sistemi, kapıcı dairesi ve sığınak gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Tüm odalar, koridor, mutfak ve salonda gizli led aydınlatma kullanılmıştır. Tüm odalarda birinci sınıf duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Üstelik vestiyer dolabı ve çamaşır dolabı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Miltaş Gölyaka Evleri nerede yer alıyor?

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi Seğmenler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar eşsiz göl ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde market, park alanı, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Miltaş Gölyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Miltaş Gölyaka Evleri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 195 ile 203 metrekare arasında olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.700.000 TL ile 3.333.333 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (530) 793 56 06 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version