Kategoriler
Proje Haberleri

Mirnas Bahçeşehir Turgutlu fiyat listesi

Konut projesi toplamda 40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilmektedir. Ayrıca konut projesi 28 bin 500 metrekare peyzaj alanına sahiptir. Mirnas Bahçeşehir Turgutlu projesi Mirnas Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Mirnas Bahçeşehir Turgutlu fiyat listesi hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Konut projesi yatay ve dikey konut blokları olacak şekilde tasarlanmıştır. 9 tanesi dikey 6 tanesi yatay konut blokları olmak üzere toplam 15 adet konut bloğundan meydana gelmektedir.

Konut projesinde değişik tip ve büyüklüklerde konutlara yer verilmektedir. Mirnas Bahçeşehir Turgutlu Evleri projesinde bahçeli, teraslı ve dubleks seçenekleri ile 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri yer almaktadır.

Ayrıca Mirnas Bahçeşehir Turgutlu Konutları içerisinde Bahçeşehir Koleji de bulunmaktadır. Bu sayede çocuklar güven içerisinde kaliteli eğitim alacaktır.

Proje içerisinde futbol sahası, tenis kortu, amfi tiyatro alanı, kapalı ve açık yüzme havuz mevcuttur. Ayrıca açık ve kapalı kafeterya, çocuk oyun alanı, fitness, pilates ve yoga salonları bulunmaktadır. Ve ayrıca projede spa ve sauna, lobi ve dinlenme bölümleri bulunmaktadır.

Konut projesindeki dairelerde ankastre beyaz eşyaları, teras genişliğinde balkonlar, otomasyon sistemleri, akıllı ev sistemleri olacaktır.

​Mirnas Bahçeşehir Turgutlu fiyat listesi

Konut projesinde fiyatlar, daire tipine büyüklüğüne, cephe ve bulunduğu kata göre değişmektedir. Mirnas Bahçeşehir Turgutlu fiyat listesi aşağıda detaylı olarak yer almaktadır.

52.64 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 10 bin TL’den başlamaktadır.

106 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 5 milyon 50 bin TL’den başlamaktadır.

148 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 6 milyon 900 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 180 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 8 milyon 370 bin TL’den başlamaktadır.

Konut fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi için 444 66 70 numaralı telefondan bilgi almak mümkün olacaktır.

Mirnas Bahçeşehir Turgutlu nerede yer almaktadır?

Manisa İli, Turgutlu İlçesi, Selvilitepe Mahallesi’nde konut projesi yer almaktadır. Konut projesi eğitim kurumlarına yakın mesafede yer almaktadır. Manisa Celal Bayar Üniversitesi’ne 5 dakika, Ege Üniversitesi’ne 35 dakika, Yaşar Üniversitesi’ne 35 dakika mesafede yer almaktadır.

Ayrıca konut projesi sağlık kurumlarına da yakın mesafede yer almaktadır. ​Turgutlu Devlet Hastanesi’ne 4 dakika, Özel Ege Umut Hastanesi’ne 8 dakika, Ege Üniversitesi Hastanesi’ne 25 dakika mesafededir.

Proje ayrıca Bornova’ya 20 dakika, Bayraklı’ya 35 dakika, Karşıyaka’ya 30 dakika, ​Kemalpaşa’ya 10 dakika mesafededir. Ayrıca Alsancak Limanı’na 45, Adnan Menderes Hava Limanı’na 62 ve Manisa’ya ise 12 dakika mesafededir.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için 444 66 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version