Kategoriler
Gündem

Mit doktor ve sağlık personeli alıyor

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), bünyesinde görev yapmak üzere doktor ve sağlık personeli alımı yapacağını duyurmuştur. Ayrıca doktor ve sağlık personeli şartları nelerdir? Duyurunun detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Mit doktor ve sağlık personeli alıyor

Alımın yapılacağı branşlar ve şartlar şu şekilde:

Doktor: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ilk şarttır. Ayrıca, 44 yaşını doldurmamış olmak, uzmanlık alanında en az 5 yıl fiili mesleki tecrübe sahibi olmak (Diş Hekimleri ile Pratisyen Hekimlerin en az 10 yıl fiili mesleki tecrübe sahibi olması gerekmektedir.)

Sağlık personeli: İlk etapta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktır. Ayrıca, 35 yaşını doldurmamış olmaktır. Bunların dışında ayrıca, ilgili meslek alanında en az 5 yıl fiili mesleki tecrübe sahibi olmaktır. Ayrıca herhangi bir kamu kurum ve kuruluşu ile üniversitelere karşı mecburi hizmet şartı bulunmamaktır.

Başvurular, MİT’in kariyer sayfası üzerinden online olarak yapılabilecektir. Ayrıca başvurular için son tarih ise 10 Ekim 2023 tarihidir.

MİT’in doktor ve sağlık personeli alımı yapması, teşkilat bünyesindeki sağlık hizmetlerinin daha da güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak görülmektedir.

MİT’in sağlık hizmetleri, teşkilat mensuplarının ve ailelerinin sağlık ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak yürütülmektedir. Bu kapsamda, Ankara ve İstanbul’da bulunan MİT Sağlık Hizmetleri Merkezleri’nde, doktor, diş hekimi, hemşire, ebe, sağlık teknikeri ve sağlık personeli gibi farklı meslek gruplarından personel görev yapmaktadır.

MİT’in sağlık personeli alımı ile, teşkilat mensuplarının ve ailelerinin sağlık hizmetlerinden daha etkin ayrıca verimli bir şekilde yararlanması hedefleniyor.

Diğer gündem haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version