Kategoriler
Proje Haberleri

Modda Suites Bayraklı satışları devam ediyor

Modda Suites Bayraklı projesi modern ve özgün tasarımı ile sizler için satışa sunulmuştur. Proje İzmir Bayraklı’da yer almaktadır. En iyi rezidans ödülünü alan bu proje Modda Rent tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 2 artı 1 ve 3 artı 1 olmak üzere toplam 72 adet konut bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 2 artı 1 ve 3 artı 1 olmak üzere toplam 72 adet konut bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 140 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, kablo TV, su deposu, ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgaz ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan üçlü ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Beyaz eşya, gömme dolap, klima ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve park bulunmaktadır.

Modda Suites Bayraklı konumu hakkında

Proje, İzmir’in Bayraklı İlçesi Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma olarak metro, minibüs, otobüs ve tramvay kullanabilirsiniz.

Modda Suites Bayraklı fiyarları ne kadardır?

Modda Suites Bayraklı projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 875.000 TL ile 895.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 140 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 1.425.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 3 artı 1 dairelerde 0,99 faiz avantajı ile ödeme imkanı bulunmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 714 34 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…

Exit mobile version