Kategoriler
Proje Haberleri

Moderna Evleri Bağlıca Ankara’da yükseliyor

Moderna Evleri Bağlıca konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Etimesgut İlçesinde yükselen proje LİM-KA Yapı Mühendislik firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar 3 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi üzerindeki 7 bin 854 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip villa seçeneği sunulmaktadır. Bu villaların hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Etimesgut villa projesinde kaliteli işçiliğe sahip villaları ile dikkat çekmektedir. Villaların bodrum katında sinema salonu, fitness, atölye, kiler, kombi odası gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca villa içlerinde misafir yatak odası, ebeveyn banyosu, yerden ısıtma gibi olanaklar da yer almaktadır.

14 adet müstakil villanın yer aldığı site içerisinde pek çok olanak sunulmaktadır. Geniş villaların bulduğu sitede her villaya ait otopark, spor alanı, çocuk parkı, güvenlik, kamera sistemi, hobi bahçesi gibi olanaklar sunulmaktadır. Ereğli villa projesi kapsamında toplam 14 adet müstakil villa yer almaktadır. Projede yer alan villaların her birinin müstakil bahçesi bulunmaktadır. Villalar 7+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu villaların büyüklükleri brüt 383 metrekare olarak planlanmıştır.

Moderna Evleri Bağlıca fiyatları ne kadar?

Etimesgut villa projesinde villa fiyatları villanın konumuna göre değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden villaların fiyatları 5 milyon 350 bin TL ile 5 milyon 850 bin TL arasında değişmektedir.

Ayrıca villalar istenirse tamam ya da natamam olarak teslim edilmektedir.

Moderna Evleri Bağlıca nerede yer alıyor?

Villa projesi, Etimesgut Bağlıca mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje ayrıca günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 700 00 06 ve 0535 430 61 61 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version