Kategoriler
Proje Haberleri

Mood Göksu satışları başladı

Mood Göksu projesi HCB Dinamik İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Yeni Batı Mahallesi’nde yer almaktadır. Yeni Batı konut projesinde satışlar başlamıştır. Ankara konut projesinde daire tipleri neler, ödeme planı nasıl? Satılık daire fiyatları ne kadar, proje ne zaman teslim edilecek? Bu bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi 37 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilmektedir. 7 bin metrekarelik alan üzerinde ise 13 ve 14 katlı 10 adet konut bloğu yer almaktadır. 10 adet konut bloğunda ise toplam 1.100 adet konut yer almaktadır. Ayrıca bu konut projesindeki 1.100 adet konut üç farklı tip konutlardan meydana gelmektedir. Bu konut tipleri ise 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekare ile 90 metrekare arasında değişmektedir. 1+1 tip daireler brüt 55 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler brüt 88 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ve ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 90 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Konut projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, kamelyalar yer almaktadır. Projede ayrıca kapalı spor salonu, basketbol sahası ve futbol sahası yer almaktadır. Ayrıca açık otopark, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkurları gibi sosyal alanlar da konut projesinde yer almaktadır.

Mood Göksu fiyat listesi

Ankara konut projesinde dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin fiyatları, bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir.

55 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

88 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 3 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca 90 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler ise 4 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede ayrıca ödeme planı kapsamında kişi özel ödeme fırsatı sunulmaktadır. Bununla birlikte 36 ay vade ve yüzde sıfır faizle ödeme imkanı bulunmaktadır.

Konut projesi metro durağına 7 dakika, Göksu Parkı’na 5 dakika ve MM Migros’a 4 dakika mesafede yer almaktadır. Ayrıca Tüvtürk ve Koçtaş’a ise 6 dakika mesafede yer almaktadır.

Yenimahalle konut projesi önemli ihtiyaç merkezlerine yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje eğitim kurumları ve alışveriş merkezlerine ise yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Bununla birlikte proje, sağlık kuruluşlarına, metro istasyonuna ve Göksu Parkı’na da yakın bir konumdadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0312 543 24 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version