Kategoriler
Toki Haberleri

Muğla Milas 2. etap, Kavaklıdere 4. etap Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Muğla İli, Milas İlçesi’nde inşa ettirilecek olan Muğla Milas Toki 2. etap Konutları projesinde kuralar bugün çekildi. Muğla İli, Kavaklıdere İlçesinde hayata geçirilecek olan Kavaklıdere 4. etap projesinde ise kuralar henüz çekilmesi. Toplu konut projesinde yer alan  daireler için kura çekilişi yapıldı. Muğla Kavaklıdere 4. etap Toki kura sonuçları ve Muğla Milas Toki 2. etap kura sonuçları belli olduktan sonra kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura sonuçlarını en hızlı şekilde öğrenmek için web sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz. 

Muğla Milas Toki 2. etap Evleri projesinde toplam 300 adet konuta yer veriliyor. Muğla Kavaklıdere 4. etap Toki Evleri projesinde ise toplam 100 adet konut yer alıyor. Toplam 400 adet dairenin kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nın resmi sosyal medya hesapları üzerinde canlı yayın ile yapılacak. Muğla İli, Milas İlçesi’nde hayata geçirilecek olan her iki projenin kura çekilişi TOKİ’nin Twitter, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Muğla Milas Toki 2. etap Konutları projesinde yer alan 300 adet konutun hak sahipliği kura çekilişi 09 Haziran 2020 tarihinde Salı günü gerçekleştirildi. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişi sonucu Muğla Milas Toki 2. etap kura sonuçları belli oldu. Kura çekilişi noter huzurunda olup 09 Haziran 2020 tarihinde Salı günü Saat 10:00’da başladı. Muğla Kavaklıdere 4. etap Toki Evleri projesinde ise kura çekilişi Saat: 13:00’da başlayacak.

Muğla Milas Toki 2. etap Konutları ve Muğla Kavaklıdere 4. etap Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Milas 2. etap projesinde yer alan konutları 210 tanesi 2+1 dairelerden oluşuyor. 90 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşuyor. Kavaklıdere 4. etap projesinde yer alan konutların ise 70 tanesi 2+1 dairelerden, 30 tanesi ise 3+1 dairelerden meydana geliyor.

Kura sonuçları nerede yayınlanıyor

Muğla Milas Toki 2. etap kura sonuçları ve Muğla Kavaklıdere 4. etap Toki kura sonuçları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) web sitesinden yayınlanmaktadır. Ayrıca kura sonuçları belli olduğunda web sitemizde yayınlanmaktadır. Kura sonuçları belli olduğunda aşağıdaki linkler aktif olacaktır.

Muğla Milas Toki 2. etap kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Muğla Kavaklıdere 4. etap Toki kura sonuçları

2+1 kura sonuçları için tıklayınız..

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Ödeme seçenekleri neler?

Muğla’da hayata geçirilecek olan her iki projeden de konut sahibi olmak için öncelikle yüze 10 peşinat ödemesi yapılıyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra geriye kalan yüzde 90 oranındaki tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

Muğla Milas 2. etap, Kavaklıdere 4. etap Toki kura sonuçları

Muğla İli, Milas İlçesi ve Muğla İli, Kavaklıdere İlçesi’nde hayata geçirilecek olan projelerin kura sonuçları belli olduğundan kura listesi web sitemizde yayınlanacak. Kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyenler vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.

Exit mobile version